Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

Güllaç yiyen warmi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
+dayı bu göl neden titrio.
-seni gördüde ondan yiğennn:D

pelın_

bi arkadasta ağustos sıcağnda olum rüzgardan ttitriyo bu göl demişti sabaha kadar oturduk tabi içtik falan sabah diyo yok ya rüzgar falan yok bu gölün kafası güzel ondan tıtriyo yada ùşüyo galıba üstünümü örtsek dedı sen yine şükret neler diyen war bak

nokia_belle

nokia_belle

Üye
bi arkadasta ağustos sıcağnda olum rüzgardan ttitriyo bu göl demişti sabaha kadar oturduk tabi içtik falan sabah diyo yok ya rüzgar falan yok bu gölün kafası güzel ondan tıtriyo yada ùşüyo galıba üstünümü örtsek dedı sen yine şükret neler diyen war bak
içersen olur:naughty:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
yine uçağa binicem bu sefer ablamla sydney e dönücez

longway

longway

Üye
Ofise klima taktırdım eve gitsem mi

pelın_

Ben demedm ki

- - - Eklendi - - -

Ben demedm ki

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Neden bir anda durgunluk oldu forumda.Gececiler daha gelmedi gündüzcülerde çıktı galiba :(

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
rapçilere sinir olmaya başladım

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: HacKLess
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

ben türkiyedeki popçularada gıcığım ama mesela james blunt, paul mccartney, david guetta gibi sanatçılar gelecekte zor bulunur

Zaten onlar günümüzde popçu olarak bile kabul edilemez şuanki kişilere bakarsak.Türk zaten apayrı durumdalar birde bunların özendiği süperünlü kişiler var.Ben hepsinin :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Zaten onlar günümüzde popçu olarak bile kabul edilemez şuanki kişilere bakarsak.Türk zaten apayrı durumdalar birde bunların özendiği süperünlü kişiler var.Ben hepsinin :ehe
tarkan, ozan doğulu nun konserine bilet bulsamda kafasına sniperla sıksam

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

cukuleaks

Üye
rapçilere sinir olmaya başladım
heheheyt yavaş abi noldu yaw nedir problem ???

- - - Eklendi - - -

ben türkiyedeki popçularada gıcığım ama mesela james blunt, paul mccartney, david guetta gibi sanatçılar gelecekte zor bulunur
Abi popçuyum dedinde ben türkiyedekilerin sandım :) Türkiyedekiler vasat yav hepsinde aynı ritim aynı müzik. İğrenç yemin ediyorum. Benden onay aldın yabancı pop dinleyebilirsin :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu iphonedo ya sormuşlar
+j biber konserine beleş bilet verseler gidermisin
-tabiki 2 tane çakar gelirim :D

- - - Eklendi - - -

heheheyt yavaş abi noldu yaw nedir problem ???

- - - Eklendi - - -

Abi popçuyum dedinde ben türkiyedekilerin sandım :) Türkiyedekiler vasat yav hepsinde aynı ritim aynı müzik. İğrenç yemin ediyorum. Benden onay aldın dinleyebilirsin :D
ferhat göçer dışında dinlemem o da söleri anlamlı olduğu için

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve HacKLess
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Üst Alt