Amaru Shady
Üye
6. hislerim kuvvetlidir sana daha dediğimi yazdığım da yazmış bile![]()
çok çabuk sinirlendi
benim kadar olamaz ama

6. hislerim kuvvetlidir sana daha dediğimi yazdığım da yazmış bile![]()

kadın milletine hiç güven olmaz

Valla şu anda dokunmayın bile her an birimize patlar,son haddinde
çok çabuk sinirlendi ama![]()
benim kadar olamaz ama![]()

Valla şu anda dokunmayın bile her an birimize patlar,son haddinde
Seninde mi kuvvetli ne güzel bu iyiymiş![]()

Senin sinirin geçici olur
onu kastetmedim. Ben de çok çabuk sinirlenirim demek istedim![]()

Sen ve kedin mi?kedimi üstünüze salarım.
kedimi üstünüze salarım.

ewt.Sen ve kedin mi?

Hakkını aramayı çok iyi biliyorsun yani susma zaten öyle zamanlardaSinirden ağlıycam resmen akbil manyagı bıtms 10 lirayı kımse bozmadı enson kapalı bı kıza sordum pastane gbı bıyer umursamaz tawrla yok dedı senmsn dyen btün hnbımı kızdan aldım oruçluyum ama bi su alıym bozmada görelim dedım tabı bozdu parayı suyuda braktm al orucunu acarsn dedm kzda kwırdı orucluysanz almayn olurmu falan demek kı sakın olmamalıym

helalSinirden ağlıycam resmen akbil manyagı bıtms 10 lirayı kımse bozmadı enson kapalı bı kıza sordum pastane gbı bıyer umursamaz tawrla yok dedı senmsn dyen btün hnbımı kızdan aldım oruçluyum ama bi su alıym bozmada görelim dedım tabı bozdu parayı suyuda braktm al orucunu acarsn dedm kzda kwırdı orucluysanz almayn olurmu falan demek kı sakın olmamalıym

resimle oynamadım. flashtan.Fazla flash mı patladı yoksa resimle oynadın mı![]()
Senide yolarım bak uzakdur

Şişman bi kedi sankiresimle oynamadım. flashtan.

Sinirden ağlıycam resmen akbil manyagı bıtms 10 lirayı kımse bozmadı enson kapalı bı kıza sordum pastane gbı bıyer umursamaz tawrla yok dedı senmsn dyen btün hnbımı kızdan aldım oruçluyum ama bi su alıym bozmada görelim dedım tabı bozdu parayı suyuda braktm al orucunu acarsn dedm kzda kwırdı orucluysanz almayn olurmu falan demek kı sakın olmamalıym

Senide yolarım bak uzakdur
el bebek gül bebek yetişiyor nolcaktı?Şişman bi kedi sanki![]()
sen gözlere bak gözlereKorkutan bir bakış atmışel bebek gül bebek yetişiyor nolcaktı?sen gözlere bak gözlere

Korkutan bir bakış atmış
Şişman olanlarıyla daha iyi oynanıyor,hımbıl oluyorlar bide![]()