Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

yok yok böle iyi:op:

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle

man20

man20

Üye
acaba beni her konuda mutlu edebilcek bir beyaz atlı prens karşıma çıkacak mı die düşünüyorum :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Peki öyle olsun bakalım:blush:

Şizofren_

Şizofren_

Üye
acaba beni her konuda mutlu edebilcek bir beyaz atlı prens karşıma çıkacak mı die düşünüyorum :)
Beyaz atlı prens... İnş diyeyim de zor. Kimse mükemmel değil ki. Haliyle sende mükemmel değilsindir. Dolayısı ile karşınızdaki insanın mükemmel olmasını bekleyemezsiniz. Önemli olan ortak noktalarda birleşebilmek. Kavga edilen tartışılan zamanlar da olur, olmalı da zaten. Düşünsene bi herşey toz pembe, ne istersen yapan bi erkek var karşında sıkılmaz mısın?

• Beğen

pelın_

• Beğen
Tepkiler: man20 ve nokia_belle
nokia_belle

nokia_belle

Üye

Beyaz atlı prens... İnş diyeyim de zor. Kimse mükemmel değil ki. Haliyle sende mükemmel değilsindir. Dolayısı ile karşınızdaki insanın mükemmel olmasını bekleyemezsiniz. Önemli olan ortak noktalarda birleşebilmek. Kavga edilen tartışılan zamanlar da olur, olmalı da zaten. Düşünsene bi herşey toz pembe, ne istersen yapan bi erkek var karşında sıkılmaz mısın?
Aslında herşey düzgün olsada sıkılacağın/sıkılan tarzda olaylar gelişiyor çünkü;ince ayar tutturmak çok zordur isterse en düzgün ilişki olsun patlak veriyor ama önemli olan deyer vermek ve umursamak:)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aslın da şu var bir erkeğin yada kızın ilk aşık olduğuyla evlenmesi yada ilk çıktığıyla evlenmesi sonucu hüsran olabiliyor.
Tamam herşeyin ilk ki hoş güzel ama tecrübe kazanmadan bodozlama dalınca,ayağı tökezleyebiliyor o kişinin.
Çünkü;daha önce öyle birşey yaşayıpta görmediğinden bocalama olur ne yapacağını şaşırır:)

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Aslın da şu var bir erkeğin yada kızın ilk aşık olduğuyla evlenmesi yada ilk çıktığıyla evlenmesi sonucu hüsran olabiliyor.
Tamam herşeyin ilk ki hoş güzel ama tecrübe kazanmadan bodozlama dalınca,ayağı tökezleyebiliyor o kişinin.
Çünkü;daha önce öyle birşey yaşayıpta görmediğinden bocalama olur ne yapacağını şaşırır:)
Buna katılmıyorum. Neden mi. İster hüsranla bitsin ister mutlu olunsun ilk aşkın yeri herzaman ayrıdır. İnsanın içinde uhte kalıyor, ya olsaydı, keşke, vs vs... Unutmak pek kolay olmuyor. İsterseniz ileriki safhada başkasıyla evlenin ama yüzde 90 ilk aşkınız aklınızdan çıkmayacaktır.

• Beğen
nokia_belle

nokia_belle

Üye

Buna katılmıyorum. Neden mi. İster hüsranla bitsin ister mutlu olunsun ilk aşkın yeri herzaman ayrıdır. İnsanın içinde uhte kalıyor, ya olsaydı, keşke, vs vs... Unutmak pek kolay olmuyor. İsterseniz ileriki safhada başkasıyla evlenin ama yüzde 90 ilk aşkınız aklınızdan çıkmayacaktır.
Zaman geçmişi hatırlatır ama geliceğinize yön vermez.Elinizde kalanla ve kalmışla geleceğinize bir yön verirsiniz:)

pelın_

off bu sıcakta hıc dısarıya cıkasım yok ama mecbur gtmem lazımda

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
otobüs bekliyorum :zzz:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
gitme:agla2:

man20

man20

Üye
haklısın. ilk sevgilinle evlenmek çok zor ve yürümüo bende biliorum ama işte...:!!!: sanırım bi tecrübe kazanmam lazım yani birini bulmalıyım :D

Üst Alt