Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyor.sanki bir yakınım ölmüş gibi.ah zavallı kuşum benim.keşke biraz daha bizimle kalsaydı.. Ah be Maviş.niye kaçtın be zavallı kuşum benim.seni çok özledim.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ

-efşan

-efşan

Üye
hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyor.sanki bir yakınım ölmüş gibi.ah zavallı kuşum benim.keşke biraz daha bizimle kalsaydı.. Ah be Maviş.niye kaçtın be zavallı kuşum benim.seni çok özledim.
Offf. Çok üzüldüm yaa:(
Nasıl kaçtı ama?:(
Ben de çok uzun bir süredir göremiyorum kuşumu. Çok özledim:züü:

doctorrr

doctorrr

Üye
benim kuşumun adı yakuptu konuşmayı falan öğrettim üç ay önce felç geçirdi öldü :(

Revengeful

Emekli Yönetici
Sıkıcı bir gece

pelın_

[h=6]allah kahretsin mavi kart(akbil) kaybettım lann yokmu bunun bi çaresi yandımı şimdi para[/h]

tempestshine

tempestshine

Üye
mavişi düşünüyorum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Karanlık bir odada görmek zordur, karanlık odada kara kediyi yakalamak daha zordur..

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
coldman41

coldman41

Üye
acaba bir insanın önce kafa derisini yüzüp sonrada oraya deve derisi yapıştırsam gerçekten yaşar mı ? :hmmm ( bi kitapta okumuştum yaşıyolarmış ve bunu yapan kişiyi sahibi olarak görüp istediği şeyleri yapıyomuş) iyice piskopat olmadan ben yatayım evet evet ben en iyisi yatayım.

FatoŞ

FatoŞ

Üye

:Aa Niye Kaçtı Yahu Çok Üzüldüm :ağlarım:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Gunesin tadını cıkarıyorum:D

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Yetiş Yarabbi Durduramıyorum Zamanı .. ~

tempestshine

tempestshine

Üye

:Aa Niye Kaçtı Yahu Çok Üzüldüm :ağlarım:

karanlıkta kalınca ışığı gördüğü ilk yere gitmiş.sanki çocuğum kaybolmuş gibi.kafesini balkona koyduk.belki döner diye..

- - - Eklendi - - -

2 test çözdüm.Birinde temizlik düzeyim normalmiş.diğerinde internette fazla sinirliymişim :hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
demekki neymiş 26 kilo tek kola fazla 22 ye devam

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Buzz gibi duş aldım pervanemi açtım buzlu fantamı yudumlayıp maxide geziyorum..
Birazdan film izlicem :eller:

Revengeful

Emekli Yönetici
Kumpir :gul:

tempestshine

tempestshine

Üye
New Maviş geliyor.New İpad gibi :D Gidip çay içeceğim.Saçma çamaşırları katlayacağım :zzz: New maviş için kafesi temizleyeceğim +o( sonrada Doğaüstü filmini yine ve yine izleyeceğim :eller:

CABBAR

CABBAR

Üye
Üniversitenin kütüphanesinde ilk çağlardan kalma bilgisayarda staj defteri nasıl doldurulur onu araştırıyorum :)

__xXx__

__xXx__

Üye
sabah sabah peder beyin matkapla odamın duvarına delik açma sesi ile uyandim insan bi uyandırırdı emeklilik bu adama yaramamış

Üst Alt