__xXx__
Üye
Tam ben yazacaktımTelefonumu kırmayı düşünüyorum.
ben sana demiştim blackberry alma diye
- - - Eklendi - - -
o değilde benim bi şahin parası param gitti yani pederin gitti
Tam ben yazacaktımTelefonumu kırmayı düşünüyorum.
En sonunda olan o olacak, 3310 alıp gelecem haa! Yetti yav. Bundan önceki telim Samsung kaç kere düştü de birşeycik olmamıştı. Bu bir kere düştü pert! Kapandı yine. Yarım saattir de açılacak daha?!! Mesajlara girmiyo, hata üstüne hata veriyo. Deliricem.

En sonunda olan o olacak, 3310 alıp gelecem haa! Yetti yav. Bundan önceki telim Samsung kaç kere düştü de birşeycik olmamıştı. Bu bir kere düştü pert! Kapandı yine. Yarım saattir de açılacak daha?!! Mesajlara girmiyo, hata üstüne hata veriyo. Deliricem.
Çok mu kaba oldu bilmiyorum ama git paranı iste geriYüzüne de tükür
![]()
ya komşu bizim olmadı yap derım para vermem![]()
komşu ile ye iç alış veriş yapma
adama verdıgım tamir batarya parasıyla yenı tlf alıstım
aynen ablacım aynenadama verdıgım tamir batarya parasıyla yenı tlf alıstım
nokia al sinirlendikçe atışırsın telefonlaEn sonunda olan o olacak, 3310 alıp gelecem haa! Yetti yav. Bundan önceki telim Samsung kaç kere düştü de birşeycik olmamıştı. Bu bir kere düştü pert! Kapandı yine. Yarım saattir de açılacak daha?!! Mesajlara girmiyo, hata üstüne hata veriyo. Deliricem.

Kujum Gider İsem Affola![]()

ardarabbim bu gece beni sınıyor bilgisayardan sonra ipodum da bozuldu bende mi var acaba bi sıkıntı![]()
git bi abdest al 
ardagit bi abdest al
![]()
ama nedense dün gece 3 elektronik eşyam bozuldu 
topulca teknik servise gönder teknolojiden uzak bir hayata geçici olarak başla
o konuda sıkıntı yok yahuama nedense dün gece 3 elektronik eşyam bozuldu
laptop um ıpodum ve pspm neden nedir bilmiyom kapanan açılmıyor bi daha acaba sıcaklardan mı ?![]()

topulca teknik servise gönder teknolojiden uzak bir hayata geçici olarak başla![]()

Ve yine Birgün Daha Gördük Şükürler Olsun Yarab![]()
aklımdayken
yavru sana bişey sorcammaklımdayken