Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye
Şu telefonu babama en kısa sürede nasıl aldırabilirim :bilmm
benim yaptığımı yap babalar gününde gaz ver ben n8 aldırmıştım sonra kullanamadı 3310 gibi kullanmaya başlkadı verdiğimiz paraya yazık azıcık kullanılsın şu telefon de telefonları değişin :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

cukuleaks

Üye
Norm Ender - İçinde Patlar
dinliyorum....... Hadi sezen abla banada bi beste----- Yeah!

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Kujum Gider İsem Affola :tebessüm:

Revengeful

Emekli Yönetici
Veet reklamında neden kadınlar tüysüz bacağına ağda yapıyo anlamış değilim.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
benim yaptığımı yap babalar gününde gaz ver ben n8 aldırmıştım sonra kullanamadı 3310 gibi kullanmaya başlkadı verdiğimiz paraya yazık azıcık kullanılsın şu telefon de telefonları değişin :D

Ben alacağım telefon ama işte süreyi biraz daha kısaltmak istiyorum :D

Heroata

Heroata

Üye
Maxicepde illuminati konusundaki şeyi kafaya acayip derecede taktım ve elektrikli paket ile sinekleri çıt pıt patlatıyorum bi patates böceği gelse de onu böyle paketle patlatsam :D tabi korkmassam

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Üstümden yük Kalktı Yarın Staj Yok Olsada Gitmezdim Bu ne ya :(

pelın_

telefonum bozuldu of deli olcam :(

• Beğen
Tepkiler: minoo
__xXx__

__xXx__

Üye
toshiba senden nefret ediyorum bilgisayara koyacagin malzemeye de sana da markana güvendik gitti dünyanın parası

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

:( o tlf yaptım dıyıp benden 20 lıra alan hacı kılıklı acama saymadıgım laf kalmadı dün yaptı bugun bozuldu yıne offf

__xXx__

__xXx__

Üye
:( o tlf yaptım dıyıp benden 20 lıra alan hacı kılıklı acama saymadıgım laf kalmadı dün yaptı bugun bozuldu yıne offf
sakallarını yolam mı adamın ablacan cımbızla tek tek

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Tam ben yazacaktım :s Telefonumu kırmayı düşünüyorum.

• Beğen
minoo

minoo

Üye
En sonunda olan o olacak, 3310 alıp gelecem haa! Yetti yav. Bundan önceki telim Samsung kaç kere düştü de birşeycik olmamıştı. Bu bir kere düştü pert! Kapandı yine. Yarım saattir de açılacak daha?!! Mesajlara girmiyo, hata üstüne hata veriyo. Deliricem.

Üst Alt