çok sinirliyim
tempestshine Üye sıkıldım ---------- Eklendi @ 22:05:28 ---------- Yazıldı @ 20:47:41 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dün gece yaptığım video ---------- Eklendi @ 22:05:50 ---------- Yazıldı @ 22:05:28 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dün gece yaptığım video
sıkıldım ---------- Eklendi @ 22:05:28 ---------- Yazıldı @ 20:47:41 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dün gece yaptığım video ---------- Eklendi @ 22:05:50 ---------- Yazıldı @ 22:05:28 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dün gece yaptığım video
minoo Üye Arda sen yine yarınki sınavı sallamışsın. Biz sınava 1 saat kala kahvede okey oynuyorduk 101 oynuyorum Bi dk Kumarcı mıyım ben bre
Arda sen yine yarınki sınavı sallamışsın. Biz sınava 1 saat kala kahvede okey oynuyorduk 101 oynuyorum Bi dk Kumarcı mıyım ben bre
__xXx__ Üye ben sınavdan bir saat öncesi değil bir gün önceden çalışmaya bile karşıyım zamanında tekrarını yap sorunu çöz sinavi rahat verirsin
ben sınavdan bir saat öncesi değil bir gün önceden çalışmaya bile karşıyım zamanında tekrarını yap sorunu çöz sinavi rahat verirsin