Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1
Sponsorlu Bağlantılar
minoo
Üye
Yahu insanlara resmen "Neden uyuyorsun, kalk sitenin başında bekle!" diyorsun. Ayıp ama bu yaptığın.
Yasminozz
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu izliyorum..
minoo
Üye
Pazarlık ediyorum şu an. Telefonumu satışa çıkardım
Revengeful
Emekli Yönetici
BANDIDAS izliyorum. Süper film ya.. Aslında 3.kez izliyorum Modern bir western filmi Penolope Cruz, Salma Hayek falan oynuyor Aksiyon/Komedi
haltie
Üye
Ceza hukuku mu
Revengeful
Emekli Yönetici
Bugün neden bu kadar hızlı geçti yahu..
minoo
Üye
Çok yorgunum yahu bayılmak üzereyim
Yarın da 2 maç var. Çifte sevinç yaşayacağız
Kartalspor, Beşiktaş. Başarılar yüreğimin sahipleri!
Genelde ertesi gün dersi olan insanlar gece olduğunda uyur. Benim sitedeki aktifliğimden şikayetin varsa burada atıp tutmayacaksın, gidip admine şikayet edeceksin.
kardes burda üstüne alınacak bi durum yok senden şikayetçi olsaydım sna teşekkür mesajı atmazdim forumda bir sürü yönetici var bazıları da online dı eskiden böyle değildi adam 8 de yorum yapmış gece yorum yapmamış
Revengeful
Emekli Yönetici
Hocalar FF verince ağla sızla, Twitter'da biri #FF verdi mi havandan yerinde durama(Bir "#" nin yaptığına bak). Zalımsın dünya :P
Sabah oldu evin yolunu bulmakta zorlanicam sanırım
PremiumLife
Üye
Oyun oynuyorum
Revengeful
Emekli Yönetici
Mantı yiyorum
'Lorelai
Üye
Sherlock dizisine başlayacağım. Kafayı dağıtmak için ideal.
tempestshine
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobil Photoshop ile bunu yaptım
Yazı ekleyeyim dedim.Yazılar küçücük oldu
Photosnap programıyla yaptığım resim daha güzeldi.Ama kaydolmadı sanırım hafıza yok