CFW'de yeni yöntemler buldum mutluyum :tebessüm: :gul:
minoo Üye 'Lorelai' Alıntı: Hoşuma gitti bak bu yazdığın Bu düşünceyi nasıl elde ettiğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Zevklerimizden tut, hastaliklarimiza kadar herseyimiz ayni diye dusunuyorum
'Lorelai' Alıntı: Hoşuma gitti bak bu yazdığın Bu düşünceyi nasıl elde ettiğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Zevklerimizden tut, hastaliklarimiza kadar herseyimiz ayni diye dusunuyorum
'Lorelai Üye minoo' Alıntı: Zevklerimizden tut, hastaliklarimiza kadar herseyimiz ayni diye dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... Demek senin de mide ağrısı var Yatmak bile zorlaşıyor yahu Ben katılıyorum ikiz düşüncesine artık
minoo' Alıntı: Zevklerimizden tut, hastaliklarimiza kadar herseyimiz ayni diye dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... Demek senin de mide ağrısı var Yatmak bile zorlaşıyor yahu Ben katılıyorum ikiz düşüncesine artık
BLADE_2828 Üye dolmuş ta gidiyom ama tek ben varım ...nası dolmuş sa artık boş gidiyo... ----------Eklendi @ 19:29:02 ---------- Yazıldı @ 19:26:38 ---------- dolmuş doldu ayakta gidiyom keşke boş demeseydim...
dolmuş ta gidiyom ama tek ben varım ...nası dolmuş sa artık boş gidiyo... ----------Eklendi @ 19:29:02 ---------- Yazıldı @ 19:26:38 ---------- dolmuş doldu ayakta gidiyom keşke boş demeseydim...
Revengeful Emekli Yönetici Birisiyle kafede oturuyorum. Onu mu dinliyorum yoksa telefonumla oynuyorum diye merak ediyor ve beni öldürecek gibi bakıyor suan. Kaçtım ben
Birisiyle kafede oturuyorum. Onu mu dinliyorum yoksa telefonumla oynuyorum diye merak ediyor ve beni öldürecek gibi bakıyor suan. Kaçtım ben
minoo Üye Bşeyler yiyesim var. Bi de sigara içesim var. Balkona gitmeliyim diye düşünüyorum Bi de sevgilimi sinir etmekle meşgulüm kih kihhh
Bşeyler yiyesim var. Bi de sigara içesim var. Balkona gitmeliyim diye düşünüyorum Bi de sevgilimi sinir etmekle meşgulüm kih kihhh
tempestshine Üye Evin önünde durmuş.Kardeşimi okula yolcu ediyorum.Wlan buradan iyi çekiyor ----------Eklendi @ 09:51:59 ---------- Yazıldı @ 09:51:12 ---------- Kapının önünde pusuya yattım.Apartmandan çıkanları korkutuyorum
Evin önünde durmuş.Kardeşimi okula yolcu ediyorum.Wlan buradan iyi çekiyor ----------Eklendi @ 09:51:59 ---------- Yazıldı @ 09:51:12 ---------- Kapının önünde pusuya yattım.Apartmandan çıkanları korkutuyorum
Revengeful Emekli Yönetici Sinema bileti alan amcaya "niye öğrenci bileti alıyon, sen öğrenci misin" dedim, "hayat bir okul ve hepimiz öğrenciyiz" dedi.. derin adammış
Sinema bileti alan amcaya "niye öğrenci bileti alıyon, sen öğrenci misin" dedim, "hayat bir okul ve hepimiz öğrenciyiz" dedi.. derin adammış