Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Birde T cetveli kullandıgını düşünsene :aha:

Revengeful

Emekli Yönetici
ƒℓα[χ]ℓу;4310805' Alıntı:

Biz mimarlar paint kullanmayız. Şuanda senin oturduğun ev paint ile çizilseydi arkandan hatim indiriyor olurduk şuan (allah korusun) ANladın mı ? :D
Sen dediğimi yap.. He tabi yetenek gerekli biraz : ?

FlaxLy

FlaxLy

Üye

Sen dediğimi yap.. He tabi yetenek gerekli biraz : ?

Hehe yok kalsın :D Autocad ve 3Dsmax iyi benim için. Öneri için sağol mert :)

He ayrıca paint de troll face çok çizdim. Kalibiyetliyim ama okulda ve kursta bu kadar programlarla eğitim aldıkdan sonra paint kullanmak mantıklı gelmiyor.:islik

Şuan : Ankara/Çnkırı cad. > kristal pavyondayım. Hüseyin kağıt dinliyorum :D heleeee :halay2:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Hava bugün çok güzeldi, paso gezdim, daha yeni geldim eve, uzattım bacakları, elimde çilekli soda, ohhh misss... :pro:

Revengeful

Emekli Yönetici
Düğünümüzü ne zaman yapıyoruz kripto ?

tempestshine

tempestshine

Üye
Alemin kralını izliyorum

FlaxLy

FlaxLy

Üye

:kop2::zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon
Yasminozz

Yasminozz

Üye

hobaaa.. :ehe :ehe

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Yarın okullar açılıyor diye üzülüyorum. :zzz: ancak 1 hafta daha tatil diye çıldırıyorum :D :D

__xXx__

__xXx__

Üye
yeni telefon alacağım ne alsam diye düşünüyorum

__xXx__

__xXx__

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4315549' Alıntı:

Nokia dışında önereceğim telefonlar : Samsung s2 / Htc / iphone :D
zaten s2im var garantide yarın akşam okul için izmire gideceği telefonsuz kalmayayım diye yeni alacağım aklımda xperia neo var bi de htc desire s var

FlaxLy

FlaxLy

Üye

zaten s2im var garantide yarın akşam okul için izmire gideceği telefonsuz kalmayayım diye yeni alacağım aklımda xperia neo var bi de htc desire s var

O zaman HTC desire s öneriyorum :D

__xXx__

__xXx__

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4315656' Alıntı:

O zaman HTC desire s öneriyorum :D
vallaha ne yalan söyleyeyim benim de kanım ona ısındı aslında iphone 4s almayıda düşündüm ama iki ay sonra memlekte döndükten sonra s2 yi alırım tekrar o yüzden fazla abartmayayım dedim

FlaxLy

FlaxLy

Üye

vallaha ne yalan söyleyeyim benim de kanım ona ısındı aslında iphone 4s almayıda düşündüm ama iki ay sonra memlekte döndükten sonra s2 yi alırım tekrar o yüzden fazla abartmayayım dedim

mantıklı. :oke:

Üst Alt