FlaxLy
Üye
Paint kullan, farkın olur.
Biz mimarlar paint kullanmayız. Şuanda senin oturduğun ev paint ile çizilseydi arkandan hatim indiriyor olurduk şuan (allah korusun) ANladın mı ?

Paint kullan, farkın olur.

Birde T cetveli kullandıgını düşünsene![]()

Sen dediğimi yap.. He tabi yetenek gerekli birazƒℓα[χ]ℓу;4310805' Alıntı:
Biz mimarlar paint kullanmayız. Şuanda senin oturduğun ev paint ile çizilseydi arkandan hatim indiriyor olurduk şuan (allah korusun) ANladın mı ?![]()

Sen dediğimi yap.. He tabi yetenek gerekli biraz![]()
Autocad ve 3Dsmax iyi benim için. Öneri için sağol mert

heleeee 
Hava bugün çok güzeldi, paso gezdim, daha yeni geldim eve, uzattım bacakları, elimde çilekli soda, ohhh misss...![]()

Düğünümüzü ne zaman yapıyoruz kripto ?

ƒℓα[χ]ℓу;4310940' Alıntı:
ohh iyi keyifler
Ankara oyun havaları dinliyorum.

Ben bilmem beyim bilir...sen ne zaman istersen..
sağol..![]()
yeni telefon alacağım ne alsam diye düşünüyorum

zaten s2im var garantide yarın akşam okul için izmire gideceği telefonsuz kalmayayım diye yeni alacağım aklımda xperia neo var bi de htc desire s varƒℓα[χ]ℓу;4315549' Alıntı:
Nokia dışında önereceğim telefonlar : Samsung s2 / Htc / iphone![]()
zaten s2im var garantide yarın akşam okul için izmire gideceği telefonsuz kalmayayım diye yeni alacağım aklımda xperia neo var bi de htc desire s var

vallaha ne yalan söyleyeyim benim de kanım ona ısındı aslında iphone 4s almayıda düşündüm ama iki ay sonra memlekte döndükten sonra s2 yi alırım tekrar o yüzden fazla abartmayayım dedimƒℓα[χ]ℓу;4315656' Alıntı:
O zaman HTC desire s öneriyorum![]()
vallaha ne yalan söyleyeyim benim de kanım ona ısındı aslında iphone 4s almayıda düşündüm ama iki ay sonra memlekte döndükten sonra s2 yi alırım tekrar o yüzden fazla abartmayayım dedim