1 haftalık tatilin tadını çıkarıyorum
pelın_ Windows 7 starter arka plan resmini nasıl değiştirebilirim? konu açtim biri baksın dıye beklıyorum
By_GaBLiN Üye pelın_' Alıntı: Windows 7 starter arka plan resmini nasıl değiştirebilirim? konu açtim biri baksın dıye beklıyorum Genişletmek için tıkla ... Istediğin fotoğrafa sağ tıkla masaüstü duvar kağıdı olarak kullan falan diye seçenek vardı ordan
pelın_' Alıntı: Windows 7 starter arka plan resmini nasıl değiştirebilirim? konu açtim biri baksın dıye beklıyorum Genişletmek için tıkla ... Istediğin fotoğrafa sağ tıkla masaüstü duvar kağıdı olarak kullan falan diye seçenek vardı ordan
pelın_ By_GaBLiN' Alıntı: Istediğin fotoğrafa sağ tıkla masaüstü duvar kağıdı olarak kullan falan diye seçenek vardı ordan Genişletmek için tıkla ... yok bu starter o dedıgın yemiyo ama hallettım
By_GaBLiN' Alıntı: Istediğin fotoğrafa sağ tıkla masaüstü duvar kağıdı olarak kullan falan diye seçenek vardı ordan Genişletmek için tıkla ... yok bu starter o dedıgın yemiyo ama hallettım
greenmile Üye Siz siz olun asker kızı sevmeyin babasının surat mahkeme suratı gibi gülerken bile sövüyor gibi
haltie Üye Flaş! Reyting Operasyonu çerçevesinde Flaş TV'ye yapılan baskında 124 adet halaybaşı ve çok sayıda mendil ele geçirildi.
Flaş! Reyting Operasyonu çerçevesinde Flaş TV'ye yapılan baskında 124 adet halaybaşı ve çok sayıda mendil ele geçirildi.