maxirabit Üye Konu Sahibi profesyonelpollyanna' Alıntı: Buraları kapatıp gitmeyi düşünüyorum arkadaş Genişletmek için tıkla ... Aynisini bende dusunuodum valla
profesyonelpollyanna' Alıntı: Buraları kapatıp gitmeyi düşünüyorum arkadaş Genişletmek için tıkla ... Aynisini bende dusunuodum valla
profesyonelpollyanna Üye maxirabit' Alıntı: Aynisini bende dusunuodum valla Genişletmek için tıkla ... sen kal ben gideriiim :d
maxirabit' Alıntı: Aynisini bende dusunuodum valla Genişletmek için tıkla ... sen kal ben gideriiim :d
maxirabit Üye Konu Sahibi profesyonelpollyanna' Alıntı: sen kal ben gideriiim :d Genişletmek için tıkla ... Cok pis bakarim sana biliosun dimi
profesyonelpollyanna' Alıntı: sen kal ben gideriiim :d Genişletmek için tıkla ... Cok pis bakarim sana biliosun dimi
Mert Üye Lys'den dolayı nerdeyse bir yıldır elime top değmiyor. Yarın arkadaşlarla maç yapacaz, onu düşünüyorum.
Lys'den dolayı nerdeyse bir yıldır elime top değmiyor. Yarın arkadaşlarla maç yapacaz, onu düşünüyorum.
Oğuzhan Üye Mert' Alıntı: Lys'den dolayı nerdeyse bir yıldır elime top değmiyor. Yarın arkadaşlarla maç yapacaz, onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Aman dikkat et, kolunu falan kirma.
Mert' Alıntı: Lys'den dolayı nerdeyse bir yıldır elime top değmiyor. Yarın arkadaşlarla maç yapacaz, onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Aman dikkat et, kolunu falan kirma.
Mert Üye Oğuzhan' Alıntı: Aman dikkat et, kolunu falan kirma. Genişletmek için tıkla ... Onlar da sınava gireceğinden sert oynamayız. Ama doğru diyon şurda 1 ay falan kaldı, sakata gelmemek lazım
Oğuzhan' Alıntı: Aman dikkat et, kolunu falan kirma. Genişletmek için tıkla ... Onlar da sınava gireceğinden sert oynamayız. Ama doğru diyon şurda 1 ay falan kaldı, sakata gelmemek lazım
Oğuzhan Üye Mert' Alıntı: Onlar da sınava gireceğinden sert oynamayız. Ama doğru diyon şurda 1 ay falan kaldı, sakata gelmemek lazım Genişletmek için tıkla ... Belli olmaz yine de. Ygs oncesi mac yuzunden bir arkadasimin sag kolu bir arkadasimin sag bacagi kirildi.Bu yuzden babam halisaha maclarina gitmeme izin vermiyor.
Mert' Alıntı: Onlar da sınava gireceğinden sert oynamayız. Ama doğru diyon şurda 1 ay falan kaldı, sakata gelmemek lazım Genişletmek için tıkla ... Belli olmaz yine de. Ygs oncesi mac yuzunden bir arkadasimin sag kolu bir arkadasimin sag bacagi kirildi.Bu yuzden babam halisaha maclarina gitmeme izin vermiyor.
Aytaç-01 Üye Haftaya finaller var ben hatunun evini taşıyorum. Ne b.k yicem diye düşünüyorum Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Haftaya finaller var ben hatunun evini taşıyorum. Ne b.k yicem diye düşünüyorum Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.