doctorrr Üye Reloaded (redekten çaldım ben de bunu) Forum arayüzü çalmak basit bir mevzu pek büyütülecek yanı yok ama insanların emeği üzerinden prim yapmak ayıptır, vicdansızlıktır. Hele sen bi de kitap çıkarmışsın. Hele hele heleee... Hayatın sahte rezil herif.
Reloaded (redekten çaldım ben de bunu) Forum arayüzü çalmak basit bir mevzu pek büyütülecek yanı yok ama insanların emeği üzerinden prim yapmak ayıptır, vicdansızlıktır. Hele sen bi de kitap çıkarmışsın. Hele hele heleee... Hayatın sahte rezil herif.
kfahaa Üye .NeXuS.' Alıntı: belkide sen akıllı değilsindir diğer insanlar akıllıdır ve sana akıllı kişi akılsız geliyordur Genişletmek için tıkla ... aynen dede nexus haklı @.NeXuS. profil resmini değiştir bence eskisi daha iyiydi
.NeXuS.' Alıntı: belkide sen akıllı değilsindir diğer insanlar akıllıdır ve sana akıllı kişi akılsız geliyordur Genişletmek için tıkla ... aynen dede nexus haklı @.NeXuS. profil resmini değiştir bence eskisi daha iyiydi
NEXUS Üye kfahaa' Alıntı: aynen dede nexus haklı @.NeXuS. profil resmini değiştir bence eskisi daha iyiydi Genişletmek için tıkla ... tamam bu nasıl
kfahaa' Alıntı: aynen dede nexus haklı @.NeXuS. profil resmini değiştir bence eskisi daha iyiydi Genişletmek için tıkla ... tamam bu nasıl
kfahaa Üye bende değiştircem bi ara .NeXuS.' Alıntı: pek bu Genişletmek için tıkla ... yok tamam burda konuşmayalım bunları
bende değiştircem bi ara .NeXuS.' Alıntı: pek bu Genişletmek için tıkla ... yok tamam burda konuşmayalım bunları
kfahaa Üye FeLonieS' Alıntı: LG G2 mi yoksa Galaxy S4 mü alsam diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... ikisini de al
FeLonieS' Alıntı: LG G2 mi yoksa Galaxy S4 mü alsam diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... ikisini de al
NEXUS Üye FeLonieS' Alıntı: LG G2 mi yoksa Galaxy S4 mü alsam diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... bunun içinmi düşünüyorsun tabikide g2 , özelliklerini bırak tasarımı bile daha güzel telefonun.
FeLonieS' Alıntı: LG G2 mi yoksa Galaxy S4 mü alsam diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... bunun içinmi düşünüyorsun tabikide g2 , özelliklerini bırak tasarımı bile daha güzel telefonun.