doctorrr Üye Mavi lark içen biranın dibini dökmez zira bu terazi bu sikleti çekmez (ayran) eyw krdşm.
Reşwan Emekli Yönetici Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun? denen konuya mesaj yazıyorum, öte yandan yarın tabana kuvvet kiralık ev arayışını düşünüyorum.
Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun? denen konuya mesaj yazıyorum, öte yandan yarın tabana kuvvet kiralık ev arayışını düşünüyorum.
minoo Üye Kehanet'i izleyeceğim birazdan. Aklıma şu geldi aman allahım sana geliyorum Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kehanet'i izleyeceğim birazdan. Aklıma şu geldi aman allahım sana geliyorum Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
frezby1 Üye Reşwan' Alıntı: Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun? denen konuya mesaj yazıyorum, öte yandan yarın tabana kuvvet kiralık ev arayışını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Yanitini begendim ve ev rama konusuna gelince suriye li arkadaslar yuzunden ev kiralari %25 artti ev sahipleri sagli sollu geciriyolar isin zor yani rab yardimcin olsun aci yok raki aciyok
Reşwan' Alıntı: Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun? denen konuya mesaj yazıyorum, öte yandan yarın tabana kuvvet kiralık ev arayışını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Yanitini begendim ve ev rama konusuna gelince suriye li arkadaslar yuzunden ev kiralari %25 artti ev sahipleri sagli sollu geciriyolar isin zor yani rab yardimcin olsun aci yok raki aciyok
frezby1 Üye minoo' Alıntı: Kahve yapsam mı diye düşünüyorum ama üşeniyorum. Genişletmek için tıkla ... Zeten usen meseydik atomu biz parcalardik cut!!!
minoo' Alıntı: Kahve yapsam mı diye düşünüyorum ama üşeniyorum. Genişletmek için tıkla ... Zeten usen meseydik atomu biz parcalardik cut!!!