TeknoÖmer Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: rootsayacıhack.exe değil downloadsayacınısıfırla.zip <<bunu recoveryden flaşlayın sayacınız sıfırlansın Genişletmek için tıkla ... Hocam, Odin gibi bilgisayardan yapılıyor benim yöntem.
Asabi Geliştirici' Alıntı: rootsayacıhack.exe değil downloadsayacınısıfırla.zip <<bunu recoveryden flaşlayın sayacınız sıfırlansın Genişletmek için tıkla ... Hocam, Odin gibi bilgisayardan yapılıyor benim yöntem.
Senyor Keş Kapalı Hesap TeknoÖmer' Alıntı: Hocam, Odin gibi bilgisayardan yapılıyor benim yöntem. Genişletmek için tıkla ... hocam ben yeni bi yöntem geliştirdim İtinaylaSayaçSıfırlanır.apk <<<bu apk dosyasını telefonu rootlayıp root explorer ile system/app içerisine koy telefonu yeniden başlat sonra uygulamayı aç SAYACI SIFIRLA butonuna basınca sıfırlıyor sayacı
TeknoÖmer' Alıntı: Hocam, Odin gibi bilgisayardan yapılıyor benim yöntem. Genişletmek için tıkla ... hocam ben yeni bi yöntem geliştirdim İtinaylaSayaçSıfırlanır.apk <<<bu apk dosyasını telefonu rootlayıp root explorer ile system/app içerisine koy telefonu yeniden başlat sonra uygulamayı aç SAYACI SIFIRLA butonuna basınca sıfırlıyor sayacı
Legendary. Üye Forumda takılıyorum. Oğuzhan' Alıntı: Gazoz içiyorum. Birazdan da uyuyacağım. Genişletmek için tıkla ... Uyudun mu? :
Forumda takılıyorum. Oğuzhan' Alıntı: Gazoz içiyorum. Birazdan da uyuyacağım. Genişletmek için tıkla ... Uyudun mu? :
Oğuzhan Üye .TremmerT.' Alıntı: Forumda takılıyorum. Uyudun mu? : Genişletmek için tıkla ... Bebek gibi... .TremmerT.' Alıntı: Forumda takılıyorum. Uyudun mu? : Genişletmek için tıkla ... Bebek gibi...
.TremmerT.' Alıntı: Forumda takılıyorum. Uyudun mu? : Genişletmek için tıkla ... Bebek gibi... .TremmerT.' Alıntı: Forumda takılıyorum. Uyudun mu? : Genişletmek için tıkla ... Bebek gibi...