__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: yeni uyandım canım sıkılıyo Genişletmek için tıkla ... ismail hayırdır gecelerin adamı mı oldun
İsmail' Alıntı: yeni uyandım canım sıkılıyo Genişletmek için tıkla ... ismail hayırdır gecelerin adamı mı oldun
ismail Üye __xXx__' Alıntı: ismail hayırdır gecelerin adamı mı oldun Genişletmek için tıkla ... okuldan dolayı abi hergün 13:15-17:20 olunca mecbur geceler kalıyo sadece bana 5te yatıyom 12de kalkıyom falan
__xXx__' Alıntı: ismail hayırdır gecelerin adamı mı oldun Genişletmek için tıkla ... okuldan dolayı abi hergün 13:15-17:20 olunca mecbur geceler kalıyo sadece bana 5te yatıyom 12de kalkıyom falan
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: okuldan dolayı abi hergün 13:15-17:20 olunca mecbur geceler kalıyo sadece bana 5te yatıyom 12de kalkıyom falan Genişletmek için tıkla ... okul nasıl ismail yalnız fazla alıştırma kendini toparlamak zor oluyorgece gece canım menemen çekti be evde kimse olmucakti ki simdi öff
İsmail' Alıntı: okuldan dolayı abi hergün 13:15-17:20 olunca mecbur geceler kalıyo sadece bana 5te yatıyom 12de kalkıyom falan Genişletmek için tıkla ... okul nasıl ismail yalnız fazla alıştırma kendini toparlamak zor oluyorgece gece canım menemen çekti be evde kimse olmucakti ki simdi öff
ismail Üye __xXx__' Alıntı: okul nasıl ismail yalnız fazla alıştırma kendini toparlamak zor oluyorgece gece canım menemen çekti be evde kimse olmucakti ki simdi öff Genişletmek için tıkla ... tekrar hazırlıktayım baktılar beğendiler beni gene çağırdılar bida
__xXx__' Alıntı: okul nasıl ismail yalnız fazla alıştırma kendini toparlamak zor oluyorgece gece canım menemen çekti be evde kimse olmucakti ki simdi öff Genişletmek için tıkla ... tekrar hazırlıktayım baktılar beğendiler beni gene çağırdılar bida
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: tekrar hazırlıktayım baktılar beğendiler beni gene çağırdılar bida Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun ismail bu sene geçersin inşallah pc kendinden geçti bi eşyamda sağlam olsaymis iyu olurmuş işin yoksa uğraş
İsmail' Alıntı: tekrar hazırlıktayım baktılar beğendiler beni gene çağırdılar bida Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun ismail bu sene geçersin inşallah pc kendinden geçti bi eşyamda sağlam olsaymis iyu olurmuş işin yoksa uğraş
Emrgncy Üye __xXx__' Alıntı: hayırlısı olsun ismail bu sene geçersin inşallah pc kendinden geçti bi eşyamda sağlam olsaymis iyu olurmuş işin yoksa uğraş Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin sana Arda
__xXx__' Alıntı: hayırlısı olsun ismail bu sene geçersin inşallah pc kendinden geçti bi eşyamda sağlam olsaymis iyu olurmuş işin yoksa uğraş Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin sana Arda
__xXx__ Üye Emrgncy112' Alıntı: Kolay gelsin sana Arda Genişletmek için tıkla ... sağolasın hidayet abi nasılsın
Emrgncy Üye __xXx__' Alıntı: sağolasın hidayet abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Arda, sen de ne var ne yok..
__xXx__' Alıntı: sağolasın hidayet abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Arda, sen de ne var ne yok..
__xXx__ Üye Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah Arda, sen de ne var ne yok.. Genişletmek için tıkla ... iyilik abi allaha şükür tatildeyken hazır uğrayayım dedim OttomaN TigeR' Alıntı: Şifayı kapmışım yaw... Genişletmek için tıkla ... allah şifa versin abi geçmiş olsun
Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah Arda, sen de ne var ne yok.. Genişletmek için tıkla ... iyilik abi allaha şükür tatildeyken hazır uğrayayım dedim OttomaN TigeR' Alıntı: Şifayı kapmışım yaw... Genişletmek için tıkla ... allah şifa versin abi geçmiş olsun
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Şifayı kapmışım yaw... Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Üstad, aman dikkat nedense bugün benimde üstümde bir kırgınlık var..
OttomaN TigeR' Alıntı: Şifayı kapmışım yaw... Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Üstad, aman dikkat nedense bugün benimde üstümde bir kırgınlık var..
OttomaN TigeR Üye @__xXx__ @Emrgncy112 İnşallah dostlarım. Dün biraz kırgınlık vardı, bugün gribe çevirmiş. Neyse buna da şükür Allah beterinden korusun. Herkese şifalar diliyorum.
@__xXx__ @Emrgncy112 İnşallah dostlarım. Dün biraz kırgınlık vardı, bugün gribe çevirmiş. Neyse buna da şükür Allah beterinden korusun. Herkese şifalar diliyorum.