.caner. Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: caner hocam ben dönemiyorum ki 4.3den 4.2.2 ye Genişletmek için tıkla ... Ana konuda Anlatılıyor, 128 kbps lik internetim var kusura bakma link atamiyorum.
Asabi Geliştirici' Alıntı: caner hocam ben dönemiyorum ki 4.3den 4.2.2 ye Genişletmek için tıkla ... Ana konuda Anlatılıyor, 128 kbps lik internetim var kusura bakma link atamiyorum.
Senyor Keş Kapalı Hesap .caner.' Alıntı: Ana konuda Anlatılıyor, 128 kbps lik internetim var kusura bakma link atamiyorum. Genişletmek için tıkla ... hocam ana konu derken? nerde bu ana konu ?
.caner.' Alıntı: Ana konuda Anlatılıyor, 128 kbps lik internetim var kusura bakma link atamiyorum. Genişletmek için tıkla ... hocam ana konu derken? nerde bu ana konu ?
.caner. Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: hocam ana konu derken? nerde bu ana konu ? Genişletmek için tıkla ... ------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------
Asabi Geliştirici' Alıntı: hocam ana konu derken? nerde bu ana konu ? Genişletmek için tıkla ... ------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------
Senyor Keş Kapalı Hesap .caner.' Alıntı: ------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------ Genişletmek için tıkla ... kaçıncı sayfada?
.caner.' Alıntı: ------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------ Genişletmek için tıkla ... kaçıncı sayfada?
.caner. Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: kaçıncı sayfada? Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum, konuya giremiyorum. 10 saate anca yüklenir.
Asabi Geliştirici' Alıntı: kaçıncı sayfada? Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum, konuya giremiyorum. 10 saate anca yüklenir.
Senyor Keş Kapalı Hesap .caner.' Alıntı: Bilemiyorum, konuya giremiyorum. 10 saate anca yüklenir. Genişletmek için tıkla ... son sayfalarda filan mı?
.caner.' Alıntı: Bilemiyorum, konuya giremiyorum. 10 saate anca yüklenir. Genişletmek için tıkla ... son sayfalarda filan mı?
Invoke Üye Sağ üst köşede arama seçeneği var, arayacağınız kelimeyi girin, alttaki seçeneklerden "sadece bu konuyu ara" seçeneğini işaretleyin, aratın.
Sağ üst köşede arama seçeneği var, arayacağınız kelimeyi girin, alttaki seçeneklerden "sadece bu konuyu ara" seçeneğini işaretleyin, aratın.
Invoke Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: caner hocam sana zahmet bi bakıversen çok lazım lütfen? Genişletmek için tıkla ... Tam olarak ne arıyorsun, söyle ben yardımcı olmaya çalışayım.
Asabi Geliştirici' Alıntı: caner hocam sana zahmet bi bakıversen çok lazım lütfen? Genişletmek için tıkla ... Tam olarak ne arıyorsun, söyle ben yardımcı olmaya çalışayım.
Senyor Keş Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Tam olarak ne arıyorsun, söyle ben yardımcı olmaya çalışayım. Genişletmek için tıkla ... 4.2.2 sürümü varmış ana konuda caner arkadaş dönmüş geri 4.2.2 ye bana o lazım
-qarapapaq-' Alıntı: Tam olarak ne arıyorsun, söyle ben yardımcı olmaya çalışayım. Genişletmek için tıkla ... 4.2.2 sürümü varmış ana konuda caner arkadaş dönmüş geri 4.2.2 ye bana o lazım
Invoke Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: 4.2.2 sürümü varmış ana konuda caner arkadaş dönmüş geri 4.2.2 ye bana o lazım Genişletmek için tıkla ... Orijinal 4.2.2 mi?
Asabi Geliştirici' Alıntı: 4.2.2 sürümü varmış ana konuda caner arkadaş dönmüş geri 4.2.2 ye bana o lazım Genişletmek için tıkla ... Orijinal 4.2.2 mi?
Invoke Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Galaxy S4 i9500 - -- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013] Şöyle bir şey mi arıyorsunuz acaba?
Asabi Geliştirici' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Galaxy S4 i9500 - -- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013] Şöyle bir şey mi arıyorsunuz acaba?
Senyor Keş Kapalı Hesap .caner.' Alıntı: Ben hic guncellemedim 4.3 e, 4.2.2 ye dönersen sayac +1 olur. Genişletmek için tıkla ... benim sayaç zaten 1 bu arada sizin dediğiniz 4.2 sürümünu yükleyince cihaz özel olarak mi gözüküyor yada yazılım güncelleme hata mi veriyor?
.caner.' Alıntı: Ben hic guncellemedim 4.3 e, 4.2.2 ye dönersen sayac +1 olur. Genişletmek için tıkla ... benim sayaç zaten 1 bu arada sizin dediğiniz 4.2 sürümünu yükleyince cihaz özel olarak mi gözüküyor yada yazılım güncelleme hata mi veriyor?
.caner. Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: benim sayaç zaten 1 bu arada sizin dediğiniz 4.2 sürümünu yükleyince cihaz özel olarak mi gözüküyor yada yazılım güncelleme hata mi veriyor? Genişletmek için tıkla ... Evet, Custom yazıyor. Guncellenemiyor.
Asabi Geliştirici' Alıntı: benim sayaç zaten 1 bu arada sizin dediğiniz 4.2 sürümünu yükleyince cihaz özel olarak mi gözüküyor yada yazılım güncelleme hata mi veriyor? Genişletmek için tıkla ... Evet, Custom yazıyor. Guncellenemiyor.