gıwıliler Üye -qarapapaq-' Alıntı: msi mı z1 mi diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Z ULTRA al Msı aratmaz :-D
-qarapapaq-' Alıntı: msi mı z1 mi diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Z ULTRA al Msı aratmaz :-D
gıwıliler Üye Ccihat67' Alıntı: Maaşımı aldım nasıl harcasam diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... 10 bin aldın galiba o kadar düşündüğüne göre
Ccihat67' Alıntı: Maaşımı aldım nasıl harcasam diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... 10 bin aldın galiba o kadar düşündüğüne göre
Ccihat67 Üye gıwıliler' Alıntı: 10 bin aldın galiba o kadar düşündüğüne göre Genişletmek için tıkla ... Öğrenci adamım ben yıllık ücretim dediğin paranın 10 da 1 ini karşılamıyo ama kendi param olduğu için farklı geliyo tabiii staj parası 300 tlcik
gıwıliler' Alıntı: 10 bin aldın galiba o kadar düşündüğüne göre Genişletmek için tıkla ... Öğrenci adamım ben yıllık ücretim dediğin paranın 10 da 1 ini karşılamıyo ama kendi param olduğu için farklı geliyo tabiii staj parası 300 tlcik
gıwıliler Üye Ccihat67' Alıntı: Öğrenci adamım ben yıllık ücretim dediğin paranın 10 da 1 ini karşılamıyo ama kendi param olduğu için farklı geliyo tabiii staj parası 300 tlcik Genişletmek için tıkla ... Ha anladım vay be staj parası o kadar olmuş mu benim zamanımda 200 tl di
Ccihat67' Alıntı: Öğrenci adamım ben yıllık ücretim dediğin paranın 10 da 1 ini karşılamıyo ama kendi param olduğu için farklı geliyo tabiii staj parası 300 tlcik Genişletmek için tıkla ... Ha anladım vay be staj parası o kadar olmuş mu benim zamanımda 200 tl di
Ccihat67 Üye gıwıliler' Alıntı: Ha anladım vay be staj parası o kadar olmuş mu benim zamanımda 200 tl di Genişletmek için tıkla ... 307 normalde ben 300 düz hesap dedim 7 tl de az para değil sonuçta
gıwıliler' Alıntı: Ha anladım vay be staj parası o kadar olmuş mu benim zamanımda 200 tl di Genişletmek için tıkla ... 307 normalde ben 300 düz hesap dedim 7 tl de az para değil sonuçta
gıwıliler Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 16,80 TL'ye staj yaptığım dönem geldi aklıma be. Genişletmek için tıkla ... Oha usta sen kaç yaşındasin :-D
OttomaN TigeR' Alıntı: 16,80 TL'ye staj yaptığım dönem geldi aklıma be. Genişletmek için tıkla ... Oha usta sen kaç yaşındasin :-D
OttomaN TigeR Üye gıwıliler' Alıntı: Oha usta sen kaç yaşındasin :-D Genişletmek için tıkla ... otuz iki