Tuba Üye doctorrr' Alıntı: Eyv kanka bugün dersaneye de gitmedim yattım dinleniyorum.... - - - Eklendi - - - Bu arada geçmiş olsun Tuba abla... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür sağolasın doktorrr uyusam mı ki
doctorrr' Alıntı: Eyv kanka bugün dersaneye de gitmedim yattım dinleniyorum.... - - - Eklendi - - - Bu arada geçmiş olsun Tuba abla... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür sağolasın doktorrr uyusam mı ki
Tuba Üye Nextman' Alıntı: Apk editlemeye devam . Aaaaaa Tuba sen daha yatmadinmi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Uyumadımmm offf birine çok pis kızacağım - - - Eklendi - - - Uğraşıyorum biri ile o varsa başka sorun yok zaten uğraşmak güzel onunla
Nextman' Alıntı: Apk editlemeye devam . Aaaaaa Tuba sen daha yatmadinmi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Uyumadımmm offf birine çok pis kızacağım - - - Eklendi - - - Uğraşıyorum biri ile o varsa başka sorun yok zaten uğraşmak güzel onunla
Oğuzhan Üye Canım votka istiyor. - - - Eklendi - - - CABBAR' Alıntı: Sıkılıyorum :banghead: Genişletmek için tıkla ... Vaaay banghead...
Canım votka istiyor. - - - Eklendi - - - CABBAR' Alıntı: Sıkılıyorum :banghead: Genişletmek için tıkla ... Vaaay banghead...
CABBAR Üye Oğuzhan' Alıntı: Canım votka istiyor. - - - Eklendi - - - Vaaay banghead... Genişletmek için tıkla ... Bende androikliyim hafız crewy:crewy::banghead:
Oğuzhan' Alıntı: Canım votka istiyor. - - - Eklendi - - - Vaaay banghead... Genişletmek için tıkla ... Bende androikliyim hafız crewy:crewy::banghead:
Oğuzhan Üye CABBAR' Alıntı: Bende androikliyim hafız crewy:crewy::banghead: Genişletmek için tıkla ... :eek: - - - Eklendi - - -
CABBAR' Alıntı: Bende androikliyim hafız crewy:crewy::banghead: Genişletmek için tıkla ... :eek: - - - Eklendi - - -
Mert Üye Akşama misafirliğe gideceğimizi öğrendim. Eriyorum, yıkılıyorum, batıyorum. Dershane olmayan bi pazar günüm var zaten. Ne güzel gündüz biraz test çözüp akşam Silmarillion'umu bitirecektim.
Akşama misafirliğe gideceğimizi öğrendim. Eriyorum, yıkılıyorum, batıyorum. Dershane olmayan bi pazar günüm var zaten. Ne güzel gündüz biraz test çözüp akşam Silmarillion'umu bitirecektim.
Oğuzhan Üye doctorrr' Alıntı: Geri dönmüyodum ama dönmüş bulundum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Soda içiyorum. - - - Eklendi - - - "Bi Gece Daha" kitabı askıya alındı sanıyordum. Meğer kitabın yayıncısı değişmiş. - - - Eklendi - - - Şimdi düşündüm de ilkokuldaki müzikçimiz bize milliyetçiliği bayağı bir aşılamış. Helal olsun valla hocamıza... Onu kel kafasından öpüyorum.
doctorrr' Alıntı: Geri dönmüyodum ama dönmüş bulundum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Soda içiyorum. - - - Eklendi - - - "Bi Gece Daha" kitabı askıya alındı sanıyordum. Meğer kitabın yayıncısı değişmiş. - - - Eklendi - - - Şimdi düşündüm de ilkokuldaki müzikçimiz bize milliyetçiliği bayağı bir aşılamış. Helal olsun valla hocamıza... Onu kel kafasından öpüyorum.
Invoke Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu dinliyom - - - Eklendi - - - MaxiHan' Alıntı: Yine geometri Genişletmek için tıkla ... Yapıştır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu dinliyom - - - Eklendi - - - MaxiHan' Alıntı: Yine geometri Genişletmek için tıkla ... Yapıştır
FatoŞ Üye yorucu bir günün ardından oturabildim şimdilik .. ama bu oturuş kısa sürecek hissediyorum .. işler şimdilik bitti sayılır ama şimdilik.. ~ şalgam içiyorum ( keşke içinde bir de havuç olsa idi .. )
yorucu bir günün ardından oturabildim şimdilik .. ama bu oturuş kısa sürecek hissediyorum .. işler şimdilik bitti sayılır ama şimdilik.. ~ şalgam içiyorum ( keşke içinde bir de havuç olsa idi .. )