doctorrr Üye Şu büyük harf fetişistlerinden nefret ediyorum.Yaz lan yaz nal gibi böyle gözümüze soka soka
İhtiyar007 Üye Tuba' Alıntı: Bayram hazırlığı mutfakdayım Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin abla sarma varmı sarma?
Tuba' Alıntı: Bayram hazırlığı mutfakdayım Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin abla sarma varmı sarma?
Tuba Üye Symbian Pro' Alıntı: kolay gelsin abla sarma varmı sarma? Genişletmek için tıkla ... Yok tatlı yapıyordum çok uykum geldi
Symbian Pro' Alıntı: kolay gelsin abla sarma varmı sarma? Genişletmek için tıkla ... Yok tatlı yapıyordum çok uykum geldi
Uhops Üye doctorrr' Alıntı: Çok pis uykum var da uyuyamıyorum nalet olsun Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız nalet olsun bu hayat
doctorrr' Alıntı: Çok pis uykum var da uyuyamıyorum nalet olsun Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız nalet olsun bu hayat
__xXx__ Üye pederin arabaya 250 liralık mazot hediye ettim gözleri parladı allahtan sabah kredi kartını almışım
Uhops Üye __xXx__' Alıntı: pederin arabaya 250 liralık mazot hediye ettim gözleri parladı allahtan sabah kredi kartını almışım Genişletmek için tıkla ... Bu zamanda o kadar benzin doldurulmaz depoya, arabaya falan çalarlar dikkatli olun
__xXx__' Alıntı: pederin arabaya 250 liralık mazot hediye ettim gözleri parladı allahtan sabah kredi kartını almışım Genişletmek için tıkla ... Bu zamanda o kadar benzin doldurulmaz depoya, arabaya falan çalarlar dikkatli olun
__xXx__ Üye Anti-Okul' Alıntı: Bu zamanda o kadar benzin doldurulmaz depoya, arabaya falan çalarlar dikkatli olun Genişletmek için tıkla ... babam gözü gibi bakıyo sıkıntı olmaz
Anti-Okul' Alıntı: Bu zamanda o kadar benzin doldurulmaz depoya, arabaya falan çalarlar dikkatli olun Genişletmek için tıkla ... babam gözü gibi bakıyo sıkıntı olmaz