__xXx__ Üye arabamı kardeşime kakaladım amerikaya gidince kendime daha güçlü bişi alcam nasılsa orada benzin ucuz çok ballıyım ya
arabamı kardeşime kakaladım amerikaya gidince kendime daha güçlü bişi alcam nasılsa orada benzin ucuz çok ballıyım ya
Mert Üye Evin en uzak köşesine saklanıp öten ağustos böceğini buldum ve dışarı attım. Böyle kahraman gibi hissettim. Kaç gündür evde dura dura dünyam küçüldü lan.
Evin en uzak köşesine saklanıp öten ağustos böceğini buldum ve dışarı attım. Böyle kahraman gibi hissettim. Kaç gündür evde dura dura dünyam küçüldü lan.
FatoŞ Üye Bir hayli yorgunum .. Gözlerim uykulu .. Hastayım.. Hemde Çok Hastayım.. Yarına yapılacak çok iş var .. hastaneye git..sonra eczane sonra yeni evin temizliği..
Bir hayli yorgunum .. Gözlerim uykulu .. Hastayım.. Hemde Çok Hastayım.. Yarına yapılacak çok iş var .. hastaneye git..sonra eczane sonra yeni evin temizliği..
Haluk. Üye FatoŞ' Alıntı: kulaklarım fena Boğazım fena .. Halim ondanda fena ... Çok ağrım Var Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
FatoŞ' Alıntı: kulaklarım fena Boğazım fena .. Halim ondanda fena ... Çok ağrım Var Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
__xXx__ Üye FatoŞ' Alıntı: kulaklarım fena Boğazım fena .. Halim ondanda fena ... Çok ağrım Var Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun hanım abla
FatoŞ' Alıntı: kulaklarım fena Boğazım fena .. Halim ondanda fena ... Çok ağrım Var Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun hanım abla
__xXx__ Üye kandil dolayısı ile işçlere öğleden sonra izin verdim fabrika boş ofisler boş bi ben varım pc başından kalkamıyorum
kandil dolayısı ile işçlere öğleden sonra izin verdim fabrika boş ofisler boş bi ben varım pc başından kalkamıyorum
FatoŞ Üye __xXx__' Alıntı: geçmiş olsun hanım abla Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim kardeşlik.. Haluk.' Alıntı: Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
__xXx__' Alıntı: geçmiş olsun hanım abla Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim kardeşlik.. Haluk.' Alıntı: Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim