Oğuzhan Üye doctorrr' Alıntı: gomanist yunus, hain yunus Genişletmek için tıkla ... Kim dedi la bunu sana?
enterneoll Üye nokia_belle' Alıntı: yabancı dilimi geliştirmekle uğraşıyorum Genişletmek için tıkla ... bende ingilizce kelimeleri anlamakta zorluk çekiyorum listening çalışıyorum
nokia_belle' Alıntı: yabancı dilimi geliştirmekle uğraşıyorum Genişletmek için tıkla ... bende ingilizce kelimeleri anlamakta zorluk çekiyorum listening çalışıyorum
nokia_belle Üye enterneoll' Alıntı: bende ingilizce kelimeleri anlamakta zorluk çekiyorum listening çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Onu en iyi zaten müzik dinlemekle veya dublajsız filmle açığı kapatabilirsin bendede arada o cümleyi okurum anlarım ama cevap vericek cümle bulamam o zaman sorun oluyor
enterneoll' Alıntı: bende ingilizce kelimeleri anlamakta zorluk çekiyorum listening çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Onu en iyi zaten müzik dinlemekle veya dublajsız filmle açığı kapatabilirsin bendede arada o cümleyi okurum anlarım ama cevap vericek cümle bulamam o zaman sorun oluyor
FatoŞ Üye Bugün Açıktım Sanki Şimdiden Ya.. Şiir Yazasım var ama eve gidip yazsam daha iyi olacak .. Savurayım duygularımı bir bir şiirlerime..
Bugün Açıktım Sanki Şimdiden Ya.. Şiir Yazasım var ama eve gidip yazsam daha iyi olacak .. Savurayım duygularımı bir bir şiirlerime..
__xXx__ Üye iftar yapıp son halısaha maçıma çıkıcam başlama düdüğünde topa dokunup futbol hayatımı sonlandıracam 2. jübilem manyak olacak
iftar yapıp son halısaha maçıma çıkıcam başlama düdüğünde topa dokunup futbol hayatımı sonlandıracam 2. jübilem manyak olacak