Placebo- Üye Şoktayım şu an.. Bill Kaulitz( Tokio Hotel Solisti) ne kadar değişmiş öyle! Dibim düştü resmen.
Revengeful Emekli Yönetici Bugün baya yoruldum ya.. Sabah derse.. oradan müzeye oradan da 19 mayıs stadına maç izlemeye..
Oğuzhan Üye İpodu servise verdim bana verdikleri kagidi inceliyorum eger ekrani catlatirlar da biz yukumlu degiliz derlerse kafalarini kopartacam
İpodu servise verdim bana verdikleri kagidi inceliyorum eger ekrani catlatirlar da biz yukumlu degiliz derlerse kafalarini kopartacam
Kayahan14 Üye doctorrr' Alıntı: Ders çalışmam gerektiğinin farkındayım ama sadece farkındayım. No icraat. Genişletmek için tıkla ... Öğrencilik işte herkes öyle
doctorrr' Alıntı: Ders çalışmam gerektiğinin farkındayım ama sadece farkındayım. No icraat. Genişletmek için tıkla ... Öğrencilik işte herkes öyle
Oğuzhan Üye her gece sinema tvde çıkan dandik korku filmlerinden birini izliyorum ve dalga geçiyorum ama az önce saçma sapan bir yerden çıt diye ses geldi tırstım
her gece sinema tvde çıkan dandik korku filmlerinden birini izliyorum ve dalga geçiyorum ama az önce saçma sapan bir yerden çıt diye ses geldi tırstım
___kaptan___ Üye saranghaee' Alıntı: çok sıkıcı geçen bi akşam daha Genişletmek için tıkla ... Ben yokum da ondan dmi
sedtere Üye Cennet te olmayı hayal ediyorum.Bu dünya acı-sıkıntı-haksızlık-keder-isyan ve kısaca dandik bi yer.cennete gitmesemde cehenneme girmeyim en azından.He naptın derseniz çok iyi biriyim ama namaz kılmıyorum...
Cennet te olmayı hayal ediyorum.Bu dünya acı-sıkıntı-haksızlık-keder-isyan ve kısaca dandik bi yer.cennete gitmesemde cehenneme girmeyim en azından.He naptın derseniz çok iyi biriyim ama namaz kılmıyorum...