Oğuzhan Üye doctorrr' Alıntı: ''Tek aşkım tuttuğum futbol takımı'' kafasını anlayamıyorum. Elinden tutup sinemaya mı götürüyo? Günaydın mesajı mı atıyo? Genişletmek için tıkla ...
doctorrr' Alıntı: ''Tek aşkım tuttuğum futbol takımı'' kafasını anlayamıyorum. Elinden tutup sinemaya mı götürüyo? Günaydın mesajı mı atıyo? Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici doctorrr' Alıntı: ''Tek aşkım tuttuğum futbol takımı'' kafasını anlayamıyorum. Elinden tutup sinemaya mı götürüyo? Günaydın mesajı mı atıyo? Genişletmek için tıkla ... Takımı bilmem ama sağolsun canım Turkcell her gün mesaj atıyor, sinema bileti veriyor
doctorrr' Alıntı: ''Tek aşkım tuttuğum futbol takımı'' kafasını anlayamıyorum. Elinden tutup sinemaya mı götürüyo? Günaydın mesajı mı atıyo? Genişletmek için tıkla ... Takımı bilmem ama sağolsun canım Turkcell her gün mesaj atıyor, sinema bileti veriyor
___kaptan___ Üye Şiirler karalamaktayım en büyük meziyetim de budur zaten, aşka olan kini nefretimi, satırlardan çıkarmak!!! : ___kaptan___ öyle yani
Şiirler karalamaktayım en büyük meziyetim de budur zaten, aşka olan kini nefretimi, satırlardan çıkarmak!!! : ___kaptan___ öyle yani
Mert Üye Klüp olsun okul takımı olsun bir sürü basketbol maçına çıktım. Basit bir sınıf turnuvası maçına heyecan yapıyorum. Sınıfta neden başka guard oynayacak adam yok ki?
Klüp olsun okul takımı olsun bir sürü basketbol maçına çıktım. Basit bir sınıf turnuvası maçına heyecan yapıyorum. Sınıfta neden başka guard oynayacak adam yok ki?
SorgulayanAdam Üye ___kaptan___' Alıntı: sıkıla sıkıla bir hâl oldum vallahi yaaa Genişletmek için tıkla ... askerde sıkılmazsin gardasim
___kaptan___' Alıntı: sıkıla sıkıla bir hâl oldum vallahi yaaa Genişletmek için tıkla ... askerde sıkılmazsin gardasim
___kaptan___ Üye SorgulayanAdam' Alıntı: askerde sıkılmazsin gardasim Genişletmek için tıkla ... Ben farklıyım zaman mekan farketmez sıkılmaktan geri kalmam ben :/
SorgulayanAdam' Alıntı: askerde sıkılmazsin gardasim Genişletmek için tıkla ... Ben farklıyım zaman mekan farketmez sıkılmaktan geri kalmam ben :/
doctorrr Üye Armudun iyisini ayılar yer misali hanzoların yanında hep kalem gibi hatunlar... Hayyyret bi' şeey
Nextman Emekli Yönetici Kahvemi bitirdim yenisi aldım çok sevdiğim bir arkadaşım geldi ona maxicep'i gezdiriyorum
doctorrr Üye Kahvaltı yapmadım haliyle at gibi açtım. Kantine inip atıştırıyım derken iki öküz kemirdim az önce