doctorrr Üye "Gidelim kömürlükten odunları alalım, bi' güzel sıcak suyla ıslayalım, sonra bunları laaaaps laaaaps dövelim hacı ağazlarını burunlarını kıralım"
"Gidelim kömürlükten odunları alalım, bi' güzel sıcak suyla ıslayalım, sonra bunları laaaaps laaaaps dövelim hacı ağazlarını burunlarını kıralım"
Cezzbedici3 Üye ___kaptan___' Alıntı: Astral-astral-astral başarmam lazııııım artıkkkk Genişletmek için tıkla ... Ben başardım.. Ama seninki gibi değil farklı versiyonunu Sen bedenden çıkmıyorsun, beden senden çıkıyor..
___kaptan___' Alıntı: Astral-astral-astral başarmam lazııııım artıkkkk Genişletmek için tıkla ... Ben başardım.. Ama seninki gibi değil farklı versiyonunu Sen bedenden çıkmıyorsun, beden senden çıkıyor..
Emrgncy Üye Cezzbedici3' Alıntı: Ben başardım.. Ama seninki gibi değil farklı versiyonunu Sen bedenden çıkmıyorsun, beden senden çıkıyor.. Genişletmek için tıkla ... O nasıl oluyor Hacııı
Cezzbedici3' Alıntı: Ben başardım.. Ama seninki gibi değil farklı versiyonunu Sen bedenden çıkmıyorsun, beden senden çıkıyor.. Genişletmek için tıkla ... O nasıl oluyor Hacııı
___kaptan___ Üye Cezzbedici3' Alıntı: Ben başardım.. Ama seninki gibi değil farklı versiyonunu Sen bedenden çıkmıyorsun, beden senden çıkıyor.. Genişletmek için tıkla ... Cidden mi abi nasıl oluyor! Nasıl yapıyosun
Cezzbedici3' Alıntı: Ben başardım.. Ama seninki gibi değil farklı versiyonunu Sen bedenden çıkmıyorsun, beden senden çıkıyor.. Genişletmek için tıkla ... Cidden mi abi nasıl oluyor! Nasıl yapıyosun
___kaptan___ Üye az önce telefonumun tuş kilidi kendiliğinden açılıp sanki biri yönlendiriyormuş gibi opera miniye girip sekmeleri açtı yaaaaaaa
az önce telefonumun tuş kilidi kendiliğinden açılıp sanki biri yönlendiriyormuş gibi opera miniye girip sekmeleri açtı yaaaaaaa
Amaru Shady Üye Haftasonunun güzel ve çabuk geçmesi için dua ediyorum. Bi an önce Pazar olsun doctorrr' Alıntı: Bi' çılgınlık yapıp çayı şekersiz içtim. Genişletmek için tıkla ... nasıl?
Haftasonunun güzel ve çabuk geçmesi için dua ediyorum. Bi an önce Pazar olsun doctorrr' Alıntı: Bi' çılgınlık yapıp çayı şekersiz içtim. Genişletmek için tıkla ... nasıl?