Dandanakan92
Üye
biraz faceden uzaklaşmak istedim buraya geleyim dedimyalnız face hesabımı açmamak için kendimi zor tutuyorumm...
Valla kardeş telefonumla bağlanabilsem facebook2un canı cehennemeBura daha eğlenceli kullanmayı bilene
nickinizde enteresanmışValla kardeş telefonumla bağlanabilsem facebook2un canı cehenneme2 senedir üyeyim pek yabancı kaldım sadece telefon için program fw filan indirmek için takılırım bakarsan arkadaşım da yok zaten
nickinizde enteresanmış
lise 2.sınıfta açmıştım bu hesabınickinizde enteresanmış
Benimde arkadaşım yok böyle konularda takılıyoz ama tanırım çoğu kişiyi- - - Eklendi - - - Aynen
nesi var ki?lise 2.sınıfta açmıştım bu hesabıo aralar xd çok kullanılırdı bakmayın değiştirmek istedim ama hemen değişmedi malesef sizinkisi de benden kalır yanı yok hai
est. isminiz güzel amacım dalga geçmek falan değil r olsa ne olmasa nenesi var ki?çevremde bana bu mahlayla hitap ederler fazla r ler sıkıntı mı acaba?
lise 2.sınıfta açmıştım bu hesabıo aralar xd çok kullanılırdı bakmayın değiştirmek istedim ama hemen değişmedi malesef sizinkisi de benden kalır yanı yok hai
- - - Eklendi - - -
turkcell'e söyleyelim maxicep pakedi açsın yoldaş
est. isminiz güzel amacım dalga geçmek falan değil r olsa ne olmasa nekabul ergen kafasıyla küçüktüm o aralar böyle bir isim verdim ama adımı temsil ediyor sonuçta
ara yoldaş buranın faceden ne eksiği var dimiBuralar benden sorulurBekle arıyorum turkcelli
telefona fw yap dicektim ki telefon 701 miCanım çok sıkılıyor ne yapıcagımı bilmiyorum hiç
o değilde napsam ben faceyi temelli mi bıraksamKonuştum selamımı söyle ayarlıycaklar bişeyler
750 civarına almıştım 6 ay önce falantelefona fw yap dicektim ki telefon 701 mikaça aldın kardeş biraz bilgi versene bana
sayfalar,gruplar... bende çok ama kafa dinlemek şartBen sadece mesajlaşma fonksiyonunu kullanmaktayım
herhangi bi sorunla karşılaştınmı peki? donma kasma filan B| benim takozda çok oluyo...750 civarına almıştım 6 ay önce falan
Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ama nokia artık symbiana destegi kesti güncelleme bekleme heycanımızı kestiler yaniherhangi bi sorunla karşılaştınmı peki? donma kasma filan B| benim takozda çok oluyo...
Allah kolaylık versinGeometri çalışmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?