Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Maneviyatın artmış olmasın

Onların ne etleri ne de kanları Allah'a ulaşmaz.. Allah'a ulaşan sizin takvanızdır.. İnsan böyle düşünerek o hayvanın ruhunun şad olduğu hissiyatına varınca iş bitmiştir bu ne güzel bir ruhaniyet bu duygulara vakıf olunca kurban kesilirken bakmak ve görmekle yetinmiyorsunuz o an Allah'ın rahmetininde orada olduğunu hissediyorsunuz..

''Üzülme'' der Hz. Mevlana ve devam eder; ''Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun, Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz. Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır.'' MEVLANA *...

Bir fragmana alt yazı hazırlıyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
babaanneme zayıflasın diye kondisyon bisikleti aldık. 1 ay sonra 5 kilo daha almış. pedalı geriye doğru çevirerek sürmüş

Tepkiler: Tuba

Tuba

Üye
babaanneme zayıflasın diye kondisyon bisikleti aldık. 1 ay sonra 5 kilo daha almış. pedalı geriye doğru çevirerek sürmüş
kondisyon bisikleti iyidir de babaannen bisiklete biniyorum nasılsa diye daha fazla yemiştir
bu arada hangi marka aldınız ? zincirli mi ?

Kıyma sırası

Evin en küçüğü olmak kadar berbat bişey yok. Yeğenimde daha 4 yaşında, bi büyüyemedi.

Konu Sahibi
offf of:/ check-in'i yaptırdım yarın için

Pınar ablaya ithafen ice age filminin fragmanına alt yazı yaptım şuan uploadda

doctorrr

Üye
aaalbüm indiriyorum megadeth in diskografisiyle beraber slayer sum41 bide yaviz için skrillex in bangarang ını

Bayram ziyaretlerinden nefret ediyorum.

Tepkiler: HacKLess
Videoyu upload edince bozuk bozuk gösteriyor kafayı yemek üzereyim

Nextman

Emekli Yönetici
Mac izliyorum