jackalmami
Üye
Fazla kalkmak iyi değildir. Doğal olarak fazla oturmayı gerektirir. Derdim ama bayram olduğu için demiyorum. Hadi yine iyisin
Zaten elini öpmicenki abi. Çenene koyacan. El öpme dediğimiz olay odur. Annemde olsa babamda olsa ben neden ellerini öpeyim ? Kirli elleri öpmek mantıklı değil. Çenene koy olsun bitsin .Değişmeyen tek şey; değişimdir
Abimde hala elini öpmemi bekliyor. Senin o pis ellerini öpüpte dudağımı kirletemem. Kusura kalma !
Neyse abi şimdi bunumu tartışçaz ya hiç olmadı git mahalleden küçük bi çocuğa elini öptür para ver tembih et senin yerine gidip abininde elini öpsün bu iş burda bitsinBen el öpmeye karşı değilim kesinlikle. Hem öperken elinin üstünü öptüğün için, orası aya kadar kirli olmaz, gayet temizdir. Kir açısından bakılmasını doğru bulmuyorum.
Karşı tarafın mütevaziliğine gelirsek, 'ben eli öpülecek adam değilim' düşüncesiyle öptürülmemesi gayet iyi bir davranış ama bunun orta yaşlardaki insanların yapması gerekir. 70 yaşındaki dedenin senden el çekmemesi yanlış karşılanmamalı bence. Hem el öpmek tarimizde olan bişey. Ki halifeler, padişahlar vs. tahta geçtiği zaman onların eli öpülerek biat edilirdi. Günümüz tarikatlarında da hala bu şekilde devam etmektedir.
Karşı taraf elini çekse bile bizim yeltenmemiz, hatta zorlamamız gerekir. Geleneklerimize göre en büyük saygı göstergelerinden biridir bu. İsterseniz bana geri kafalı deyin, hiç umrumda değil.
Benim abime karşı sergilediğim davranış tutumumda yanlış ama bıraksın da bir kere de biz yanlış yapalım.
Hayırdır abi ?Cok sevdigim kardesimle bir bulusmam olucak.Suprizzzzzz
Önce biraz utandım ve iyi bayramlaaar diyip kapattım kapıyı.Utanıyomuyum yaptığımdan???Yooooo
KEstinmi ?müzik dinliyorum kurban seromonisi bitti valla
hayır taşıdım
KEstinmi ?
kan bulaştımı üzerine
hayır taşıdım
hayıııır tabiiikide öyle bi' paketledimki babam şaşırdı valla
kan bulaştımı üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?