Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

minoo

Üye
Esra'yı bekliyom.

Tepkiler: vapur dumanı

ismail

Üye
kendLmi cumartesi gecesi banlamayi

doctorrr

Üye
masama not alıyorum...küçük sigmund...

haltie

Üye

yok o kadar da kaybolma

Ben sadece alantirik olanını biliyorum

- - - Eklendi - - -

Sana da afiyet olsun eminim güzel oluyordur

Valla bilmiyorum zaten maxicepi bıraktim diye bi konu açtim hazır hazan mevsimi bir gazi bekliyorum giderim hee çokta umrumda diyosun

Tepkiler: Tuba ve -efşan

minoo

Üye
Esra'yla cekirdek yiyoz

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

Tepkiler: vapur dumanı

Tuba

Üye

Valla bilmiyorum zaten maxicepi bıraktim diye bi konu açtim hazır hazan mevsimi bir gazi bekliyorum giderim hee çokta umrumda diyosun
gördüm o konuyu bloknotlarla Allah senin iyiliğini versin Halit
yaprak dökümü bak Halit biride sensin bunların

çok da umrumda kısmına diyeceğim yanıt ise : Umrumda değil filan dermişim bunu mu dememi istiyorsun

Bence bu sitede bir ekip var hiç kaybolmamalı
sende tabiki

Sürü psikolojisi ile gidenlere ithafen ::

( tartıştığımız-küstüğümüz-kırıldığımız kişiler yada durumlar olaylar olmuştur her zaman her koşulda normal hayatımız da gündelik yaşamda arkadaşlar ile kardeş ile bile oluyor bu durumlar burada da oluyor...) burada olduğumuz sürece hep yeni kişileride tanıyacağız ancak herkesin böyle ilk tanıdığı kişiler var belki yardım aldığı belki ilk muhabbete katıldığı ortak bir nokta oluyor ve o kişiler ile özdeştiriyor forumu yenileri kabullenemiyor

Bence böyle olmamalı bir mantık yürütelim iskan ettiğiniz yerde arkadaşınız taşınıyor ama siz taşınmıyorsunuz siz arkadaşınız ile gitmiyorsunuzama yeni arkadaşlıklara kendinizi kapatmıyorsunuz yeniden arkadaşa ediniyorsunuz yeni taşınan komşularınız ile bence forum hayatıda böyle olmalı

Tepkiler: vapur dumanı ve haltie

doctorrr

Üye
kulaklığı takıp yatışa geçelim yarın çetin olacak...

Sıcak Su V2 Çekimler başladı

Tepkiler: Tuba

doctorrr

Üye
blackmail the universe taabiikii megadeth akıyoruz

Nextman

Emekli Yönetici
Çay içiyorum

Kola içmeyi severim ama şu yan etkilerinden biri de zırt pırt tuvalet olmayaydı iyidi.

Tepkiler: Nextman
Afiyet olsun efenim. Az sonra sıcak süt tarifi koyacam , tariften sonra bi sıcak süt yaparsınız artık bize dimi efenim

- - - Eklendi - - -

Yanlış smiley

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkurler nur

doctorrr

Üye
aaabi çaay demee banaa al işte canım çekti