doctorrr
Üye
mevzu nedir aablıcım?Ay dayanamıyorum ya. Ağlayacağım nerdeyse...
jackalmami abiyle görüştük kolum tutldu heralde sağ tarafım perto değilde ne adammışsın sen abicim ya
- - - Eklendi - - -
mevzu nedir aablıcım?
ıhlamur kaynat iç olmadı nane limon falan çin yağı diye bişey var aktardan al daha çabuk atlatırsın
Canım öyle böyle değil çok ağır grip geçiriyorum. Başım çok kötü ağrıyor, boğazım ağrıyor, burnumun derisi soyuldu artık silmekten. Biri beni öldürsün diye kendimi atacağım yakında sokaklara.
ıhlamur kaynat iç olmadı nane limon falan çin yağı diye bişey var aktardan al daha çabuk atlatırsın
baş ağrısına en iyi kahve yada uyku gelir olmazsa sen biraz uyu
Ayağa kalkamıyorum ki. Kas gevşitici sağ olsun sabahtan beri elime alsam pat yere düşüyor.
Hap getirdi bizimkiler oiyi geldi.. Burun akıntım kesildi. Fakat başımı çatltacak birağrı geldi yerine. Limon kaynatayım bari. Terlersem iyileşirim. Ihlamur bir fayda göstermedi.
baş ağrısına en iyi kahve yada uyku gelir olmazsa sen biraz uyu
Kahve iyi fikir, az önce 5 saatlik bir uykudan kalktım zaten.
jackalmami abiyle görüştük kolum tutldu heralde sağ tarafım perto değilde ne adammışsın sen abicim ya
- - - Eklendi - - -
mevzu nedir aablıcım?
teldenmi görüştünüz muhammed abi
O senin adamlığın canım kardeşim
Ben uyarmıştımjackalmami abiyle görüştük kolum tutldu heralde sağ tarafım perto değilde ne adammışsın sen abicim ya
- - - Eklendi - - -
mevzu nedir aablıcım?
Ben uyarmıştımKolun tutulabilir diye
Gökhan ne yapmış sınavı ya biliyor musunAslında burasıda bi çeşit muhabbet konusu...
+ Ne yapıyorsun ?
- Muhabbet ediyorum.
+ Ne düşünüyorsun ?
- Soru soruldu da cevabı düşünüyorum.
- - - Eklendi - - -
O da aynısını demişti; " Aykut abi demişti de inanmamıştım, hakkaten doğruymuş."
Alınca ehliyeti gelecekti buralara falanHiç haberim yok da sonuçlar 2 hafta sonra belli olur.
Can bana bu oyunu buuuuulLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayranlıkla izledim
Chronicle filmini tekrar izleyeceğim.Çok seviyorum böyle fantastik filmleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?