Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

doctorrr

Üye
babasının oğlu okulda

- - - Eklendi - - -

babasının oğlu okulda

CanKartaL

Emekli Yönetici

Kur internet download manager ı. İndir - izle - sil
İnternetten izlediğin tüm filmler zaten temp klasörüne indirilerek oynatılıyor. Ayrıca kotalı kullanıcılar için de idm ile indirip kullanmak avantajlıdır. Elektrikler falan kesilirse kaldığı yerden devam eder )

Hayat boyunca sürekli birileriyle tartışıyoruz. Galip ya da mağlup olmak önemli değil aslında. Önemli olan insanı çok yoruyor olması. Sürekli yıpranıyor, yıpratılıyoruz. Bunun sonucunda elimize geçen tek şey, sadece tecrübe oluyor. İnsanları daha çok tanıyoruz bu sayede. Fakat insanları tanıdıkça, gerçek yüzlerini gördükçe, içten içe midemiz bulanıyor. Tecrübeli olmanın, görmüş geçirmiş olmanın bile dezavantajlarını yaşamak zorunda kalıyoruz. Ve sonra keşke diyoruz; Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğimize, deli olup dünya bizim kahrımızı çekseydi...

Tepkiler: Kingmortall
Kucukken ismail yk dinliyordum ve onun bi sozunu cok begenmistom

"Birazda deli ol dünya senin kahrını çeksin" o gunden beti aklimda bi yerde tutuyorum. Onculuk etmeyi birak abi , birazda sen deli ol birazda sen degil senle ugrassinlar

doctorrr

Üye

ismail yk mı

haltie

Üye
Takvime bakmasak sanırız temmuz bu ne sıcak

Tepkiler: HacKLess

__xXx__

Üye

Su adini bilmedigim aletle calisiyorum

- - - Eklendi - - -

İlk emailimi soliyimmi : ismailYK_15@hotmail.com

Tabi ozmnlar cok kucuktum ama yinede buyuk bi hata

biraz çiğ yumurta ye ve kol çalış kolların irileşsin

iyavuzoz

Üye
adamın dolabı bile turuncu

- - - Eklendi - - -

keşke çıplak olmasaydın

Tepkiler: HacKLess
adamın dolabı bile turuncu

- - - Eklendi - - -

keşke çıplak olmasaydın

hep öyleyim Üstümde bişey olmaz genellikle Annem babam felan odaya çok girmeye başlarlarsa giyerim

- - - Eklendi - - -

Dükkana bakkala atletle gidiyorum altımda kapriyle sorun yok özgüvenim tam