Yani ilk tecrübelerini yaşarsın ama dozunda yaşaman lazımhaklısın. ilk sevgilinle evlenmek çok zor ve yürümüo bende biliorum ama işte...sanırım bi tecrübe kazanmam lazım yani birini bulmalıyım
Yuppytelefondan girerim ağlama
ewt soğukkanlılığımı korumam lazım. basit kızlardan olmamam lazımYani ilk tecrübelerini yaşarsın ama dozunda yaşaman lazım
Çok soğuk kanlıda olmada,zaten o dozun nasıl tutturulcağını sende bilirsinewt soğukkanlılığımı korumam lazım. basit kızlardan olmamam lazım
Bi bakıyımo lanet şey acılmıyo ebuddyşifremı hatrlamıyorum bana yenı bı hesap alsana
ben kaçtımhaydın görüşürüz 5 dk sonra falan
Napıcam ben sensiz
eğer sarkıntılık ederse kafasına uçan tekme atarım. acaba karateye filan mı yazılsamÇok soğuk kanlıda olmada,zaten o dozun nasıl tutturulcağını sende bilirsin
Karate değil de artık,biber gazı bile yetiyoreğer sarkıntılık ederse kafasına uçan tekme atarım. acaba karateye filan mı yazılsamerkek milletine güven olmaz
Ne zaman biticek?
pil bitene kadar buradayım
erkek milleti aslında çok güvenilir
erkek milleti aslında çok güvenilir
Karate değil de artık,biber gazı bile yetiyor
- - - Eklendi - - -
Ne zaman biticek?
Düşük mod.larda tut ozaman iyi dayanır,şarkı armağan ederdim de mobil olduğundan görünürmü görünmez mi bilemiyorum
katılıyorum
- - - Eklendi - - -
katılıyorum
- - - Eklendi - - -
iki üç saat sonra bitmesini tahmin ediyorum.
o zaman ekran kararıyorDüşük mod.larda tut ozaman iyi dayanır,şarkı armağan ederdim de mobil olduğundan görünürmü görünmez mi bilemiyorum
Kızın yazısınıda değiştirmişsin
tatlım sen ne yaptığını sanıosun??? hemen düzelt alıntını ben öle bişi yazmadımkatılıyorum
Delirirse,onunda gözü kararır diyeyim telefondan da beter olur.
o zaman ekran kararıyor
yazıyı kendime göre uyarladım
tatlım sen ne yaptığını sanıosun??? hemen düzelt alıntını ben öle bişi yazmadım
eğer sarkıntılık ederse kafasına uçan tekme atarım. acaba karateye filan mı yazılsamerkek milletine güven olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?