Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Kimi zaman gerçekten beni kızdıran bir yorumu şikayet ettiğimde silinmesini istediğimde tam tersi bir yorumun silindiğini ama onun orada durduğunu görüyorum.. Buradan da anlaşılıyor ki bazı yetkililer size ters gelse bile kendi görüşlerine uygun ise o yoruma dokunmuyorlar.. Bu durumda ise değerlerinizin başka biri tarafından çiğnenmiş olduğunu görüp keşke hiç şikayet etmeseydim de bu duruma düşmeseydim diyorsunuz.. Bu sefer üyeden çok yoruma dokunulmamış olması sizi etkiliyor.. Bu konudada düşüncelerim çok değişti.. Artık bir mesajı şikayet etmeden iki kere düşüneceğim..

ben daha hiç bi mesajı şikayet etmedim acaba nasıl oluyor

Jrcan1

Üye
tabletimde çizim yaptım.ressammışım ben yaa

sahur sofrasını hazırlamaya gidiyorum.saat 4 gibi dönerim.

ben daha hiç bi mesajı şikayet etmedim acaba nasıl oluyor

mesajın sağ alt tarafında şikayet seçeneği var olaya gelirsek ; forumu sevmek ve rahatlıkla ilgili durum şimdi forumun düzenini istiyorsan basarsın şikayeti biryerden sonra bağımlılık yapar birde gider şikayet ettim diye söylersin ben ui konusunda 5 kişiyle kapışmıştım güzel davranış eğer benim gibi psikopata bağlamayacaksan buton açık

5.000.000 uncu mesaj avına çıktım şuan... Bakalım şanslımıyım? Kendimi deniyorum inanın başka bi amacım yok

e-postalarıma baktım.ilk e-postamı 2008 yılında göndermişim

yataktan kalkıp kalkmama arasında kendimle savaş halindeyim

Susuzluktan ve açlıktan başım dönüyor.Sabahtan beri insan kesiyorum.Yoruldum

Jrcan1

Üye
Ashalpt 7 oynuyorum

Necmati

Üye
klavyeye bakarak bunu yazıyorum

00:00'a kadar Gta.02:45'e kadar da Wolfteam oynayacağım