__xXx__ Üye alesi aklıma taktım ama bi yandanda gönlüm seneye bırak okulu gir ygs ye güverte oku kaptan ol diyo
__xXx__ Üye bilgisayar parçalarını birlestirdim nerde yanlış yaptım bilmiyorum ama açınca değişik bi sesin ardından plastik kokusu gelmeye başladı çok dandik oluyo canım şu parçalar bi yandan işin ilginç tarafı açılmadı namert
bilgisayar parçalarını birlestirdim nerde yanlış yaptım bilmiyorum ama açınca değişik bi sesin ardından plastik kokusu gelmeye başladı çok dandik oluyo canım şu parçalar bi yandan işin ilginç tarafı açılmadı namert
spy ghost Üye L-LumieRe' Alıntı: O'nun duygularını çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... o bende her zaman var da arkaplana atmaya çalışıyorum kalkıyorum yarım saat geçmeden aklıma geliyor gün sonuna kadar devam ediyor
L-LumieRe' Alıntı: O'nun duygularını çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... o bende her zaman var da arkaplana atmaya çalışıyorum kalkıyorum yarım saat geçmeden aklıma geliyor gün sonuna kadar devam ediyor
tempestshine Üye - SerkeŞ -' Alıntı: işte geldim, burdayım Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Sabahtan beri elektrik yoktu.şimdi geldi.çok mutluyum
- SerkeŞ -' Alıntı: işte geldim, burdayım Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Sabahtan beri elektrik yoktu.şimdi geldi.çok mutluyum
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap alışveriş sitelerini dolaşıyorum.bu aralar fazla sardım netten alışverişe.
tempestshine Üye minoo' Alıntı: Yeni telefonumu kurcalıyorum Yaptım, olazak. Alacam dedim, aldım. Kendime bi Genişletmek için tıkla ... Vayy hayırlı olsun Blackberry Curve yazmışsın.Modeli ne ??
minoo' Alıntı: Yeni telefonumu kurcalıyorum Yaptım, olazak. Alacam dedim, aldım. Kendime bi Genişletmek için tıkla ... Vayy hayırlı olsun Blackberry Curve yazmışsın.Modeli ne ??
minoo Üye tempestshine' Alıntı: Vayy hayırlı olsun Blackberry Curve yazmışsın.Modeli ne ?? Genişletmek için tıkla ... Saol canım. 8520
tempestshine' Alıntı: Vayy hayırlı olsun Blackberry Curve yazmışsın.Modeli ne ?? Genişletmek için tıkla ... Saol canım. 8520
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Saol canım. 8520 Genişletmek için tıkla ... hayırlı uğurlu olsun hep iyi haberler alirsin inşallah
minoo' Alıntı: Saol canım. 8520 Genişletmek için tıkla ... hayırlı uğurlu olsun hep iyi haberler alirsin inşallah