vapur dumanı Üye Şizofren_' Alıntı: Yarın ne giymeliyim. Sıradan kot mu. Yoksa takım mı? Genişletmek için tıkla ... yarının ne özelliği var?onu düşünüyorum
Şizofren_' Alıntı: Yarın ne giymeliyim. Sıradan kot mu. Yoksa takım mı? Genişletmek için tıkla ... yarının ne özelliği var?onu düşünüyorum
__xXx__ Üye annemle teyzemi ızmite postaladıktan sonra kafayı çekiyorum annem bu halimi görse evlatlıktan redderdi ----------Eklendi 13.10.2011 @ 00:06:41 ---------- Yazıldı 12.10.2011 @ 23:55:01 ---------- annemle teyzemi ızmite postaladıktan sonra kafayı çekiyorum annem bu halimi görse evlatlıktan redderdi
annemle teyzemi ızmite postaladıktan sonra kafayı çekiyorum annem bu halimi görse evlatlıktan redderdi ----------Eklendi 13.10.2011 @ 00:06:41 ---------- Yazıldı 12.10.2011 @ 23:55:01 ---------- annemle teyzemi ızmite postaladıktan sonra kafayı çekiyorum annem bu halimi görse evlatlıktan redderdi
Cezzbedici3 Üye vedat abiye o biçim kasap köfte yaptırıcam eve gidicem vahşice saldırıcam köftelere o biçim doyucam
Şizofren_ Üye Benimle konuşmuyo. Neden ki ben ne yaptım. Nedenini bilmessem nasıl davranıcağımı nerden bileyim.
vapur dumanı Üye Şizofren_' Alıntı: Kaç saattir bekliyorum. Mesaim bitecek nerdeyse ama hala yok. Genişletmek için tıkla ... benmiyim diye düşünüyorum
Şizofren_' Alıntı: Kaç saattir bekliyorum. Mesaim bitecek nerdeyse ama hala yok. Genişletmek için tıkla ... benmiyim diye düşünüyorum
vapur dumanı Üye Şizofren_' Alıntı: Söylersem anlamı kalmaz diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... söylemezse önemini yitirebilir yada geç kalınabilir diye geçti aklımdan..bi an sadece bir an
Şizofren_' Alıntı: Söylersem anlamı kalmaz diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... söylemezse önemini yitirebilir yada geç kalınabilir diye geçti aklımdan..bi an sadece bir an
Şizofren_ Üye O bir anlar bende çok oluyor. Bir yanım bişi istersek diğer yanım hep karşı çıkıyor. Nick zaten beni tanımlıyor sanırım. Ama bu kez anlık hareket etmicem
O bir anlar bende çok oluyor. Bir yanım bişi istersek diğer yanım hep karşı çıkıyor. Nick zaten beni tanımlıyor sanırım. Ama bu kez anlık hareket etmicem