__xXx__ Üye ikisinden de cevap aldım mutluyum inşallah en kısa zamanda forum benim için eski tadını alacak
vapur dumanı Üye Akşam eve giderken bi paket sigara 1 şişe şarap alıcam evde yanlızım da bu akşam sölemesi ayıp Neyse alkolle antibiyotik nasıl bi etki yapar onu düşünüyorum
Akşam eve giderken bi paket sigara 1 şişe şarap alıcam evde yanlızım da bu akşam sölemesi ayıp Neyse alkolle antibiyotik nasıl bi etki yapar onu düşünüyorum
minoo Üye Esra'nın antibiyotik ile alkolü aynı anda kullanmaması gerektiğini, zararlı olduğunu düşünüyorum
vapur dumanı Üye bende tam onu düşünüyordum.Şimdi dışarı çıkıyordum tam..ama antibiyotik almadığım aklıma geldi alkolde sonuçta mikrop öldürüyo
bende tam onu düşünüyordum.Şimdi dışarı çıkıyordum tam..ama antibiyotik almadığım aklıma geldi alkolde sonuçta mikrop öldürüyo
Kingmortall Üye esra seyhan' Alıntı: bende tam onu düşünüyordum.Şimdi dışarı çıkıyordum tam..ama antibiyotik almadığım aklıma geldi alkolde sonuçta mikrop öldürüyo Genişletmek için tıkla ... doğrudur efes öldürür
esra seyhan' Alıntı: bende tam onu düşünüyordum.Şimdi dışarı çıkıyordum tam..ama antibiyotik almadığım aklıma geldi alkolde sonuçta mikrop öldürüyo Genişletmek için tıkla ... doğrudur efes öldürür
minoo Üye Alkolü pansuman niyetine kullanırsan evet o zaman dediğin doğru Antibiyotikle alkol al da göreyim seni
Alkolü pansuman niyetine kullanırsan evet o zaman dediğin doğru Antibiyotikle alkol al da göreyim seni
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Alkolü pansuman niyetine kullanırsan evet o zaman dediğin doğru Antibiyotikle alkol al da göreyim seni Genişletmek için tıkla ... ağzından yel alsın
minoo' Alıntı: Alkolü pansuman niyetine kullanırsan evet o zaman dediğin doğru Antibiyotikle alkol al da göreyim seni Genişletmek için tıkla ... ağzından yel alsın
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: Alkolü pansuman niyetine kullanırsan evet o zaman dediğin doğru Antibiyotikle alkol al da göreyim seni Genişletmek için tıkla ... yemedi valla.azcık alayım dedim bi mide bulantısı,bi göz kararması hemeeeen bıraktım.neyse başka zaman artık
minoo' Alıntı: Alkolü pansuman niyetine kullanırsan evet o zaman dediğin doğru Antibiyotikle alkol al da göreyim seni Genişletmek için tıkla ... yemedi valla.azcık alayım dedim bi mide bulantısı,bi göz kararması hemeeeen bıraktım.neyse başka zaman artık
Şizofren_ Üye Onu bekliyorum. Hergün bu saatlerde gelirdi aslında. İsmi lazım değil gece uyutmaz yada uyumak bilmez sabahta kalkmaz bilmez.
Onu bekliyorum. Hergün bu saatlerde gelirdi aslında. İsmi lazım değil gece uyutmaz yada uyumak bilmez sabahta kalkmaz bilmez.