Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?
Sponsorlu Bağlantılar
Revengeful
Emekli Yönetici
3 yıl Satınalma yöneticiliği yaptım, şartlar iyi olduğu için yanında idari işlerin de olduğu bir firma ile görüşüyorum. yer, yemek, spor salonu vs her şey var. fatura vs de yok para çıkmıyor yani cebimden
haltie
Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Revengeful
Emekli Yönetici
he birde 16 maaş. Kızlar ailenin tek çocuğuyum bu arada. Taliplerimi bekliyorum ashjdga
Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Forumda gız var mı kaldı mı
Bi derya var o da evliydi galiba
Revengeful
Emekli Yönetici
Aracı geri vitese taktım ama ileri gitmeye devam etti. Hayır kontrol ediyorum ciddi ciddi geri viteste.. Az kalsın nur topu gibi biz kazam olacaktı.
ya çok ilginç anlamadım valla. Stop da etmedi araç hani vites değişiminde mi sıkıntı oldu falan baya çalışıyor. R'deyken ilerledi. Boşa aldım tekrar R yaptım yine ilerledi. Kontağı kapatıp açtım tekrar geri aldım öyle oldu.
Mesaj birleştirildi:
paralel park yaparken aracın burnuyla park halindeki aracın yanına çarpan nadir insanlardan olacaktım.
ya çok ilginç anlamadım valla. Stop da etmedi araç hani vites değişiminde mi sıkıntı oldu falan baya çalışıyor. R'deyken ilerledi. Boşa aldım tekrar R yaptım yine ilerledi. Kontağı kapatıp açtım tekrar geri aldım öyle oldu.
Mesaj birleştirildi:
paralel park yaparken aracın burnuyla park halindeki aracın yanına çarpan nadir insanlardan olacaktım.