Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
İlk beyaz sakal telim hayırlı uğurlu olsun..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
2 haftadır konuşuyoruz buluşalım diyorum kısmet diyor. Ulan ne kısmeti? 2 hafta oldu. Daha ne yapayım?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Şerefsiz telefonum yine aynı şeyi yapıyor. Sinirden kafayı yiyeceğim sonunda. Aldığım güne lanet olsun.
3 aydır konuşmuyoruz herhalde. Bu yaşıma kadar tanıştıklarım arasından muhabbetinden bu kadar zevk aldığım tek kız olmasına rağmen arayamıyorum, mesaj atamıyorum. Neler yapıyor şu anda, kedileri nasıl, ev arkadaşıyla anlaşabildi mi, hala rasathaneye gidiyor mu, hiçbir şey bilmiyorum onunla ilgili. Bu zamana kadar türlü türlü salaklıklar yaptım. Ama bu kadar canımı acıtan bir salaklığı daha önce yapmamıştım. Bilmiyorum ne yapsam ki? Yazsam mı yine bir mesaj, numaramı silmiş olma ihtimali olsa bile?
Bugün benden mutlusu yok. Sanırım hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri olacak dün onu aramam. Bugün anladık ki ikimiz de yanlış zamanda tanışmışız. Şimdi ise ikimiz için de doğru zaman...

• Beğen
Tepkiler: Mert
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Şerefsiz telefonum yine aynı şeyi yapıyor. Sinirden kafayı yiyeceğim sonunda. Aldığım güne lanet olsun.

Bugün benden mutlusu yok. Sanırım hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri olacak dün onu aramam. Bugün anladık ki ikimiz de yanlış zamanda tanışmışız. Şimdi ise ikimiz için de doğru zaman...
Erken konuşmamak gerekiyormuş. Görünende ters giden bir şey yok da hayatımın mahvolacağını bile bile, benim içim tehlikeli bir insanla bir şeyleri göze alıyorum. İşin en kötü yanı bu konuda kendimi durduramıyorum. Sen benim hayatımı mahvedeceksin demeye cesaret bulamıyorum. Eğer bana sorduğu aşk nedir sorusuna verdiğim cevap gerçekten doğruysa aşk benim için gerçekten tehlikeli bir şey. Keşke onu hiç aramasaydım. Şimdi onu görmeden, sesini duymadan yapamıyorum. Hoşgeldin dengesiz hayatım. Bana çok zarar verme, olur mu?

• Beğen
Tepkiler: hançer
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Karşındaki insanın iyi olması için full efor sarfederken trip yenip hiç umursanmamak ne sinir bozucu şey. Hayatımda ilk kez trip atılacak durum olmadığı halde trip yiyorum. Dengem şaştı anasını satayım.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İstediğim yerin kontenjanı 10 kişi artmış ohh miss. Amma velakin şimdi de piyasaya Marmara'yla Mimar Sinan çıktı. Yazsam mı ki tercih listeme kafam karışık. :s

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Sıcaktan deliriyorum.

greenmile

greenmile

Üye
şort ve terlikle şantiyeye geldim. öpmeseler bari.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Akşam için plan yapıyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Uzak kalmak bu durumdayken bize hiç yaramıyormuş. 2 haftada bunu gördüm.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntıdan patlıyorum. Yeni uyandım. Leş gibi de sıcak.

greenmile

greenmile

Üye
Vicdan azabı çekiyorum

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Murat'ın neden vicdan azabı çektiğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Minoo hanım'ın benim derdimi düşünmesini düşünüyorum

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Az iç gebercen bi de sana üzülmeyelim
Az içiyorum ya bi paket 2 gün falan gidiyor. Sıcakta tadı yok ki zaten.

Sivrisinek enkazlarını kaşıyorum. Bayılcam ya nasıl da güzel kaşınıyo.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
İsim şehir oynuyorum :ehe

greenmile

greenmile

Üye
Az içiyorum ya bi paket 2 gün falan gidiyor. Sıcakta tadı yok ki zaten.

Sivrisinek enkazlarını kaşıyorum. Bayılcam ya nasıl da güzel kaşınıyo.
Aferin böyle ol :D

Sabah sabah işe gidiyorum abv

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
21 yıllık şu kısa ömrümde ilk kez yaz bitsin, Ankara'ya döneyim istiyorum. Bu sefer de günler geçip gitmek bilmiyor.

Üst Alt