İnsan Bir Hediye Waffle Yarışması YaparWaffle
Hayır Yapsanızda Midemiz Şenlense.Mamak Çöplüğü Gibi Şu An 
30 sene önce ülkesine dönmek isteyene "Gelme, orda kal" demiştim. O 'da şimdi pişman.hergün sabah kalktığımda ülkmeme neden döndüm ki yurtdışında hayatım çok daha iyiydi diyorum sonra bazı değerler aklıma gelince susuyorum umarım bizde birgün yüksek hayat standartlarına ulaşırız.
Dilerim birgün hepsi olur30 sene önce ülkesine dönmek isteyene "Gelme, orda kal" demiştim. O 'da şimdi pişman.
Yazdığını okuyunca o anlara döndüm.
Ayrıca, yüksek hayat standartlarına ulaşılır da, toplam kalite olarak yüksek değerlerlere ulaşabilir miyiz? Bilmiyorum.
bitirme öğrencisi olmak vardı şu hayattaBizim finaller taa haziranda.. toplam 3 tane :/ 1 tanesi araştırma ödevi olarak verildi. Konuyu bekliyoruz. İnşallah bir ara verecek.. Diğer final ise kitap defter açık olacak. AA alınan devamlılık şartı olmayan bir seçmeli ders zaten.

Hallettim. 2 gündür evimde yatıyorum. Mutluyum, hayat güzel, kelebekler uçuyor.Sabah şu ev işini halledip yurttan da senetlerimi alayım yeter. Başka bir şey istemiyorum.
kıskandımHallettim. 2 gündür evimde yatıyorum. Mutluyum, hayat güzel, kelebekler uçuyor.

Konum olarak da 6. Caddede desem... 7'ye falan yakın ya hani.kıskandım![]()