Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Düşler Diyarında kaybolmuş gençlik....

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Be a gentleman... :cool:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İlk defa Ankara'yı özlemediğimi farkettim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Birazda hTc Sense'in tadına bakalım.

Mert

Mert

Üye
ne güzel unuttum, aştım artık diye seviniyordum. ankara'ya geldim masmavi gözlerini görmem yetti. elimde alkol, bilgisayarda slayt halinde geçen resimlerimize bakıyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:pc::bakim:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Pisikletide onardık ohh mis oldu misss...

The Pancar

The Pancar

Üye
Bu konuda Nextman = :pc: , :kahve:

Mert

Mert

Üye
Saraylı hemşerim mi var burda :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Köşklü hemşerilim yok mu?
S6 ve edge bakiyorum harika bir kasası var tamamiyle cam.

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yarın Matematik vizem var. Hiçbirr derse gitmedim ve hiç çalışmadım. Bakalım ne olacak...

Serhan

Serhan

Üye
Yapılmakta olan avm nin yapılışını cama çıkmış izliyorum :ehe

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Saat 12'yi geçti. Ben yine uyuyamıyorum. Aklımda sadece o... Herkes beni iyi sanarken ben artık içime atıyorum. Anlatsam benim yüzümden canı sıkılacak insanlar var çünkü. Ben de birama anlatıyorum işte derdimi. Yarın da vizeden çıkıp Sakarya'daki mekanımda bir de viskiyle dertleşeceğim. O belki bir çözüm bulur ha, ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Mert
Mert

Mert

Üye
Derdin ne anlamıyorum. Dün benim orda olacağımı ve sarhoş olacağımı bile bile tesadüfmüş gibi geliyorsun. Bugün buluşma isteğini reddedince boş yapıyorsun. Yanlışlıkla atmanın imkansız olduğu bi snapi bana yolluyorsun. Ayrılan taraf sendin kızım ben değil.
Bu konuya tapıyorum la, gerçek hayattaki kimse burdaki kimliğimi bilmeden rahat rahat yazıp rahatlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Günlerce okulda gözlerimin onu araması... Normalde hayatta gitmeyeceğim sabah derslerine sırf sen de o dersi aldığın için gitmem ama senin derslere gelmemen... Bu akşam ise hiç beklemediğim bir şekilde seni Burger King'de görmem... Kader işte... Seni bir görüşümle dağılıp yine eskisi gibi oluyorum be kızım. Halbuki seni yarın sınavda göreceğimi billiyordum ama hiç beklemediğim bir anda gördüm ya seni...
Zor işte çok zor... İyi olamıyorum sensiz. Cebimdeki paranın son kuruşuna kadar içesim var her zaman. Ama çözemiyorum onunla da sorunu.
En sonunda ayaklarına kapanıp "Yardım et, kurtulayım artık senden." demekten korkuyorum. Eğer sen de çözüm değilsen söyle bana kim bulacak çözümü?

0MG90

0MG90

Üye
Survivor tam komedi ya :D

• Beğen
The Pancar

The Pancar

Üye
iyiki aşık değilim

Üst Alt