Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Annemle babam ütü ve saç kurutma makinesi almış bana. :)
aynen banada almışlardı syahat ütüsü sac makinası falan zaten yatagının altına koy elbisen dümdüz oluyor ütüyü bu yuzden fazla kulanmamıştım öğrenci aklı işte :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:pc: :kahve:

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Onu nasıl unuturum acaba diye düşünüyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bana lazim olan bilgisayar en az 3500 tl... Ee ben o parayla Sercedes alirim aga...
aynen banada almışlardı syahat ütüsü sac makinası falan zaten yatagının altına koy elbisen dümdüz oluyor ütüyü bu yuzden fazla kulanmamıştım öğrenci aklı işte :)
İyi fikir. :DAbooov canim cok feci bira cekti. Acayip derecede lan oyle boyle degil.

0MG90

0MG90

Üye
Havuz keyfi:P

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Shameless izlerken bi yandanda alacağım laptopu düşünüyorum :D

mürteza16

mürteza16

Üye
Yalova'ya otobüsle gidip oradanda gemiyle İstanbul'a gidecem. Şuan Yalova'ya gidiyorum.

YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
Yoruldum kafam durdu valla pc,açınca sitenin ismini bile aklıma getiremedem kafam bi milyon. :hih::zzz:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Babamı tablet+telefona bir türlü ikna edemedim. Tableti gereksiz görüyor hala. :zzz:

0MG90

0MG90

Üye
Havuzda kaldım, feci yağmur yağıyo:züü:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: minoo
mürteza16

mürteza16

Üye
İstanbul'da dolu ile karışık yağmur yağıyor. Dayımı bekliyorum.

SHS

SHS

Üye
uykum geldi

007wolverine

007wolverine

Üye
:zzz:

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Joy Fm dinliyorum. Çay içicem de üşeniyorum mutfağa gitmeye.

Enes

Enes

Üye
Düğünde elvan daltona bile tamam da ayrılık içeren acıklı şarkıların çalınma amacı nedir yani ?

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sadece vat iz yor neym ve cizis kirayst diyebildigi icin ingilizce biliyorum diye gecinenler var. Vay be...

SHS

SHS

Üye
şimdi de uykum yok :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Iki haftadır ciddi anlamda boğazım ağrıyor :bilmm her gece 4'ten önce uyumaz oldum Kpss stresi yüzünden ismimi unutabilirim! Çıldırmamak elde değil... somuru:

Üst Alt