0MG90 Üye greenmile' Alıntı: Kardeşime mide kanseri teşhisi konulmuş öleydim de bu haberi almayaydım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun, Allah yardım etsin abi
greenmile' Alıntı: Kardeşime mide kanseri teşhisi konulmuş öleydim de bu haberi almayaydım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun, Allah yardım etsin abi
İhtiyar007 Üye greenmile' Alıntı: Kardeşime mide kanseri teşhisi konulmuş öleydim de bu haberi almayaydım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Allahtan ümit kesilmez
greenmile' Alıntı: Kardeşime mide kanseri teşhisi konulmuş öleydim de bu haberi almayaydım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Allahtan ümit kesilmez
Oğuzhan Üye greenmile' Alıntı: Kardeşime mide kanseri teşhisi konulmuş öleydim de bu haberi almayaydım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
greenmile' Alıntı: Kardeşime mide kanseri teşhisi konulmuş öleydim de bu haberi almayaydım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
minoo Üye Konu Sahibi genso' Alıntı: Kardeşim mide kanseri olsa göbek atardım sen niye üzüldün ki (bunu ciddi söylüyorum) Genişletmek için tıkla ... O nasıl laf öyle?
genso' Alıntı: Kardeşim mide kanseri olsa göbek atardım sen niye üzüldün ki (bunu ciddi söylüyorum) Genişletmek için tıkla ... O nasıl laf öyle?
minoo Üye Konu Sahibi Ayrıca Murat'la konuştum, özkardeşi değilmiş konu olan. Uzun yıllardır arkadaşı olan, kardeşi gibi sevdiği biriymiş. Çok geçmiş olsun.
Ayrıca Murat'la konuştum, özkardeşi değilmiş konu olan. Uzun yıllardır arkadaşı olan, kardeşi gibi sevdiği biriymiş. Çok geçmiş olsun.
minoo Üye Konu Sahibi genso' Alıntı: Ne var sevmiyorum kardeşimi.Küçükken hep haksızlık yapıldığından olabilir belki Genişletmek için tıkla ... Senin yaş kaç, kardeşinin kaç?
genso' Alıntı: Ne var sevmiyorum kardeşimi.Küçükken hep haksızlık yapıldığından olabilir belki Genişletmek için tıkla ... Senin yaş kaç, kardeşinin kaç?
MCR Killjoy Üye Acaba forumda şöyle güzel bir trigonometri sorusu çözebilecek bir babayiğit var mıdır diye düşünüyorum.. (Soruyu bırakıp gideyim bari. Arctan(x-2)=Arccot(x+2) eşitliğini sağlayan x değerleri çarpımı kaçtır? )
Acaba forumda şöyle güzel bir trigonometri sorusu çözebilecek bir babayiğit var mıdır diye düşünüyorum.. (Soruyu bırakıp gideyim bari. Arctan(x-2)=Arccot(x+2) eşitliğini sağlayan x değerleri çarpımı kaçtır? )
mürteza16 Üye MCR Killjoy' Alıntı: Acaba forumda şöyle güzel bir trigonometri sorusu çözebilecek bir babayiğit var mıdır diye düşünüyorum.. (Soruyu bırakıp gideyim bari. Arctan(x-2)=Arccot(x+2) eşitliğini sağlayan x değerleri çarpımı kaçtır? ) Genişletmek için tıkla ... Kardeşime pantolon alıyorum.
MCR Killjoy' Alıntı: Acaba forumda şöyle güzel bir trigonometri sorusu çözebilecek bir babayiğit var mıdır diye düşünüyorum.. (Soruyu bırakıp gideyim bari. Arctan(x-2)=Arccot(x+2) eşitliğini sağlayan x değerleri çarpımı kaçtır? ) Genişletmek için tıkla ... Kardeşime pantolon alıyorum.