minoo Üye Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: Abla kaç gün oradasın? Genişletmek için tıkla ... Sadece haftasonu kuzum. 18 gece yola çıkıp 20 pazar dönüyorum.
Oğuzhan' Alıntı: Abla kaç gün oradasın? Genişletmek için tıkla ... Sadece haftasonu kuzum. 18 gece yola çıkıp 20 pazar dönüyorum.
Oğuzhan Üye minoo' Alıntı: Sadece haftasonu kuzum. 18 gece yola çıkıp 20 pazar dönüyorum. Genişletmek için tıkla ... Tüh ya. Denk gelseydik de karşılıklı 2şer bira içseydik diyecektim ya çok kısa süre kalıyorsunn
minoo' Alıntı: Sadece haftasonu kuzum. 18 gece yola çıkıp 20 pazar dönüyorum. Genişletmek için tıkla ... Tüh ya. Denk gelseydik de karşılıklı 2şer bira içseydik diyecektim ya çok kısa süre kalıyorsunn
Revengeful Emekli Yönetici Gittim şirketin kiralık arabasını çarptım, millet sabahtan beri dalga geçiyor
ModX Moderator Su içiyorum. minoo' Alıntı: Mesai var işe gitcem. Papağanım evden kaçtı ağlamaktan ölüyorum dünden beri Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
Su içiyorum. minoo' Alıntı: Mesai var işe gitcem. Papağanım evden kaçtı ağlamaktan ölüyorum dünden beri Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
oguzxw Üye İşe gidicem günlük çüyüm diye 13 saat çalıştıracaklar, öğrenci alan yok ki adam akıllı okul masrafları için çalışmak gerek. MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşe gidicem günlük çüyüm diye 13 saat çalıştıracaklar, öğrenci alan yok ki adam akıllı okul masrafları için çalışmak gerek. MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi