Revengeful
Emekli Yönetici
Bizim ünide bütler kaldırıldı. Öğrenciler isyandaydı en son. Hatta geçme notu 60 olsun muhabbeti vardıBirine aşığım ama sevmediğim başka biriyle beraberim. Param yok ama 10 günlüğüne yurtdışına çıkıyorum. Derslerden geçemeyeceğim ama bütler için Ankara'ya gideceğim. Lan ben nasıl bir hayat yaşıyorum?
Bizde çok ilginç bir yaz okulu düşmanlığı var. Bir okul düşün ki yaz okulunu başka okuldan alma şartı 3.00 ortalamaya sahip olmak olsun. O yüzden bütlerin kaldırılması imkansız. Şimdilik kafa rahat.Gün geçmiyor ki bir tip daha protein tozuna, kreatine steroid damgası yapıştırmasın. Akşam akşam uyuz oldum.
Bizim ünide bütler kaldırıldı. Öğrenciler isyandaydı en son. Hatta geçme notu 60 olsun muhabbeti vardı
sen ölmüşsün yaBirine aşığım ama sevmediğim başka biriyle beraberim. Param yok ama 10 günlüğüne yurtdışına çıkıyorum. Derslerden geçemeyeceğim ama bütler için Ankara'ya gideceğim. Lan ben nasıl bir hayat yaşıyorum?
Sanırım.Kahve içiyorum. Sade. Opeth dinliyorum. Birazdan uyurum telefona Lineage OS kuracaktım olmadı sinirimi bozdu azcık
sen ölmüşsün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?