:aha: Ali Sami Yen'e veda :ağlarım::ehe:ehe niye aglion bee
zaza Üye huri$' Alıntı: bende kendime deliyim saniyordum siz daha deli çiktiniz haa sila bana biraz renk ver Genişletmek için tıkla ... ya abla bizim stad yokmu alisamiyen hani gsnin gs yeni stad yaptı aslentepe diye biz oraya gidiyoruz alisamiyene elveda çaktınmı
huri$' Alıntı: bende kendime deliyim saniyordum siz daha deli çiktiniz haa sila bana biraz renk ver Genişletmek için tıkla ... ya abla bizim stad yokmu alisamiyen hani gsnin gs yeni stad yaptı aslentepe diye biz oraya gidiyoruz alisamiyene elveda çaktınmı
aRdiLê Üye Gayrı Dayanamam Ben Bu Hasrete !.. --------------- Ekleme --------------- Abdurrahman Önül-ARAFAT DAĞI(İLAHİ)
Gayrı Dayanamam Ben Bu Hasrete !.. --------------- Ekleme --------------- Abdurrahman Önül-ARAFAT DAĞI(İLAHİ)
aRdiLê Üye Gökmen-Lori Lori Lorikamîn !... --------------- Ekleme --------------- DertLer Derya oLmuş benDe biR sandaL devriLip Batmışım boğuLmuşum beN !... İbrahim TatLıses-DertLer Derya oLmuş !...
Gökmen-Lori Lori Lorikamîn !... --------------- Ekleme --------------- DertLer Derya oLmuş benDe biR sandaL devriLip Batmışım boğuLmuşum beN !... İbrahim TatLıses-DertLer Derya oLmuş !...