Şu an istanbullu kaç üyemiz var ? kaçı buluşmaya teşrif eder ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

ve buluşma yapılırsa ne zaman olmalı ?
güz buluşmamız yok, en son ramazanda buluşmuştuk..

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
konu yeri yanlış değil, oraya defalarca konu açıldı, kirlilik olmaması için burada.. :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sınav dönemleri olduğundan az kişinin geleceğini düşünüyorum , şöyle haziranın ortaları gibi olursa gelme ihtimalim yüksek :)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Sınav dönemi hiç mi dışarı çıkılmıyor ? bence bahane değil 1-2 saat ayrılabilir enes .)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ilk dönemden 6 zayıfı varsa ayıramaz :ehe

burak9400

burak9400

Üye
abi bence pazar veya c.tesi olmalı...saat de 16:00 dan 18:00'e kadar olmalı.yer de bağcılarda herhangi bir cafe olmalı...hatta çok gelen olursa her gelen 2-3 lira getirirse bi oyun cafe tutarız 1-2 saatliğine isteyen bilardo oynar isteyen tavla-satranç vs. oynar isteyen de playstation...nasıl plan ama? :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
playstation için buluşmaya değmez, daha kapsamlı şeyler düşünülür. Ama şöyle bir durum var ki eski dostlarıma özelden ulaşacağım ki onlarla buluşuyoruz ve buraya yansıtmıyorum, burada buluşmak isteyen arkadaşlara çağrı yapıyorum bi insiyatif yada şartları zorlamayacağım yeterli talep ve istek olursa neden olmasın?

Şunu da hesaba katmak gerekir iki adet Yönetici istanbulda, bir çok üye de var üç dört adet eski yönetici ve daha bir çokları eskisi gibi arkadaşları yatağından kaldırıp buluşmaya hatır için getirtemeyeceğim :) Açık gönüllülükle belirtiyorum buluşma yapmak isteyen bir grup görürsem bu maxicep'in yeniden doğuşu demek olacaktır (benim için), bunu şuna dayanarak söylüyorum x kişi sel felaketinden 3 gün sonra felaketin olduğu yerden gözü kapalı hatır için gelirdi x kişi sorumluluğu olduğu halde riyakar bir şekilde reddederdi gelmeyi o yüzden gelmek istiyorsanız birşeyler yapma sırası sizde :)

(bu kadar uzun yazdım biliyorum ki her uzun yazışımda ceza aldım ve toplamda 2-3 ay banlı kaldım, yanlış anlaşılmalardan Allah (c.c)'ya sığınırım.. :ah)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Boş vakti olmayan ve boş zaman arayan çok insan var forumda :)
Örneğin ben ...
8.30 dan 17.30 a kadar okul var her gün :)
Hafta sonları da kursum var ve okulun bitmesine 3 ay kaldı ne yaparsam kârdir :)
Sınavlar haftaya başlıyor :)
Hani kafan bozulur da 1 saat internete gidersin ya o günler bile bitti benim için :)
Hem neden ceza alasın ki , eski bir yönetici olarak ölçüyü çok iyi biliyorsun :)
No gönderme :D

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Boş vakti olmayan ve boş zaman arayan çok insan var forumda :)
Örneğin ben ...
8.30 dan 17.30 a kadar okul var her gün :)
Hafta sonları da kursum var ve okulun bitmesine 3 ay kaldı ne yaparsam kârdir :)
Sınavlar haftaya başlıyor :)
Hani kafan bozulur da 1 saat internete gidersin ya o günler bile bitti benim için :)
Hem neden ceza alasın ki , eski bir yönetici olarak ölçüyü çok iyi biliyorsun :)
No gönderme :D

:ehe nolur nolmaz kardeşim

Pure Life

Pure Life

Üye
hemen ceza veririyorum sana salih 100 uyarı puanı 2000 yıl ban cezası :ehe Ben gelirim uygun bir tarihte olduğu zaman

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Senin gelmen benim için istanbul buluşması demek değilki :ehe
Seninle görüşüyoruz zaten

Pure Life

Pure Life

Üye
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Mayıs da olur ise , ben gelebilirim Allah kısmet ederse .
Mayıs da istanbul da olacağım çünkü .

Yasminozz

Yasminozz

Üye
mayıs ta olursa belki bende gelirim...Ali ye yarım sözüm var...tam söz deil ama yarım... :D :D :D

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
inşallah diyelim öyleyse :)

кεℓεвεк

Üye
Gelsemm mi kie :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Git git ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
mayıs ta olursa belki bende gelirim...Ali ye yarım sözüm var...tam söz deil ama yarım... :D :D :D

Teşekkür ederim . Yarım ı o zaman a kadar tam yaparız kısmet olursa .. :ehe

inşallah diyelim öyleyse :)

İNŞALLAH ..:ehe

кεℓεвεк;2133681' Alıntı:

Tabiki de .:D
Mayıs da askere gidiyorum biliyorsun .. Son görüşmem olacak zaten buluşmalarda .

Sende geliyorsun .. Yok öyle git git diyerek aradan sıyrılmak Enes im .
Mayıs da askere gideceğimi sen de biliyorsun ona göre . Ona nebze de düşün artık . Uçarım sana . :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Zannetmiyorum ya neyse bakarız ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayırlısı olsun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt