StyleTap.v0.9.15 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Applications]

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
StyleTap.v0.9.15 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Applications]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tekbaskan, mangdaşire, yyoruge ve 6 diğerleri

sagoo89

sagoo89

Üye
arkadaş ne işe yaradığınıda yazabilirdin:nono: paylalaşım için saol

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
Aynen paylaşım için sağol ama açıklama eksik

opensource

Üye
palmOS uygulamalarını symbian isletim sistemlerinde calistirabilmenizi sagliyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Eline şağlık

coolthinker

coolthinker

Üye
saol :)

narmi

Üye
symbian palmOS programlarini çalistirmaz ...

kutukak

kutukak

Üye
Katılıyorum çalıştırması çok zor. pc den programı anca dönüşüm yaptırabilirsen. belki bu programın pc aracı olabilir.

muaythai

muaythai

Üye
arkadaşlar bilip bilmeden sallamayın ben kurdum. plam a ait prc dosyalarını buldum ve şimdi mis gibi çalıştırıyorum.:nono:

zirk32

zirk32

Üye
tşkkürler

cemee61

cemee61

Üye
arkadaşlar bilip bilmeden sallamayın ben kurdum. plam a ait prc dosyalarını buldum ve şimdi mis gibi çalıştırıyorum.:nono:

bende kurdum calisiyorda, prc dosyalarini nereye atmak gerekiyor, program prc yi nasil gorecek?? bunlari bulamadim

--------------- Ekleme ---------------

tamam buldum birde bilgisayar icin installer dosyasi var. sis li dosyayi telefona kurduktan sonra installer dosyasini bilgisayara kurmak gerekiyor. installer telefonu gorup kurulumu gerceklestiriyor

--------------- Ekleme ---------------

Installer dosyasini indirmek icin:

muaythai

muaythai

Üye
ona bile gerek yok hafızakartına others/db/ klasörüne at prc dosyalarını tamamdır;)

cemee61

cemee61

Üye
evet oyle yapincada oluyor. ama biraz arastirdim pek ilgi cekici program bulamadim acikcasi prc uzantili...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Katılıyorum çalıştırması çok zor. pc den programı anca dönüşüm yaptırabilirsen. belki bu programın pc aracı olabilir.
bu palm os programlarını çalıştırıyor.şimdi sen çalıştıramaz diyorsun ama,o telefonunda oynadıgın emulatorlara ne demeli?gba oynuyorsun,nes oyunları oynayabiliyorsun,hatta htta bu styla tap üzerinden ps 1 bile oynanıyor.öyle bilmeden birşey demeyin:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

AYNA

AYNA

Üye
prc dosyası nedir ne işe yarar arkadaşlar?

kemancım

kemancım

Üye
biraz açıklama olsaydı

----------Eklendi @ 21:33:24 ---------- Yazıldı @ 21:32:48 ----------

yetersiz açıklama

ibaldu26

Üye
Teşekkürler :D

Üst Alt