[Stuart Howarth] cuteTube 2 v0.01(3) S^3 Anna Belle UNSigned[29.05.2015] Türkçe Metyuu

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
[Stuart Howarth] cuteTube 2 v0.01(3) S^3 Anna Belle UNSigned[29.05.2015] Türkçe Metyuu

Açıklama: Uygulama - tam özellikli bir YouTube istemcisi, arayabilir, oynatabilir, indirebilir ve video indirmek. kaynaklar YouTube, Dailymotion, Vimeo. Ayrıca, videoları yönetmek,favorilere ekleme, çalma listeleri ve abonelikler, video Facebook, Twitter ve benzerinde paylaşmak, Gerekli bileşenler Qt. yüklü olmalı.

Not: asigsasi arkadaşa redimler için teşekkürler. Elimden geldiğince çevirdim uygulamada bir dil sorunu var. bazı karekterler tuhaf çıkıyordu. Kusra bakmayın Bazı yerlere dokunmadın ingilizce yerler kaldı.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58, achambo, @Safak ve 1 kişi daha

asigsasi

asigsasi

Üye
emeğine ellerine sağlık dostum teşekkürler :)

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim dostum

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
okankayci

okankayci

Üye

Açıklama: Uygulama - tam özellikli bir YouTube istemcisi, arayabilir, oynatabilir, indirebilir ve video indirmek. kaynaklar YouTube, Dailymotion, Vimeo. Ayrıca, videoları yönetmek,favorilere ekleme, çalma listeleri ve abonelikler, video Facebook, Twitter ve benzerinde paylaşmak, Gerekli bileşenler Qt. yüklü olmalı.

Not: asigsasi arkadaşa redimler için teşekkürler. Elimden geldiğince çevirdim uygulamada bir dil sorunu var. bazı karekterler tuhaf çıkıyordu. Kusra bakmayın Bazı yerlere dokunmadın ingilizce yerler kaldı.
aa benden hızlı cıkmıssın bende paylasmak ıcın gırmıstım tesekkurler :D

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Sende konuyu aç kardeşim ben telefon olmadığından fazla deneyemedim uygulamayı, bazı yerler ingilizce kaldı.

okankayci

okankayci

Üye
Sende konuyu aç kardeşim ben telefon olmadığından fazla deneyemedim uygulamayı, bazı yerler ingilizce kaldı.
aa sen turkcemı yapmıssın onu gormedım bn orjınal sürümü paylascaktm :D

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:) konu daha önce paylaşıldı :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
karakter sıkıntısız kendi çevirim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
celilcemre

celilcemre

Üye
Teşekkürler. 3 gün önce uygulamayı türkçeye çevirmiştim. Evet ana menu ingilizce exe dosyadan okuyur. Birde bazı videoları açmıyor, yada kapanıyor. Bir güncelleme daha gelmesi gerekiyor. Ama yinede 144ps net görüntüsü var. Videoyu ileri saramıyorsun. Şuan altarnatifi yok. İndirmek için opera mobile daha iyi gibi. İzlemek için ise bu uygulama mükemmel.

asigsasi

asigsasi

Üye
bence indirmek için de izlemek için de iyi bir program olmuş :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Teşekkürler. 3 gün önce uygulamayı türkçeye çevirmiştim. Evet ana menu ingilizce exe dosyadan okuyur. Birde bazı videoları açmıyor, yada kapanıyor. Bir güncelleme daha gelmesi gerekiyor. Ama yinede 144ps net görüntüsü var. Videoyu ileri saramıyorsun. Şuan altarnatifi yok. İndirmek için opera mobile daha iyi gibi. İzlemek için ise bu uygulama mükemmel.
webm videoyu telefonumuz açmamakta eğer onu indirdiysen..

celilcemre

celilcemre

Üye
Symbian için hala uğraşan arkadaşlar var. Elleriniz dert görmesin. Allah razı olsun.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Mesut aktaş kardeşim kendi konunu açabilirsin. isteyen ordan yararlansın

Habeşi

Habeşi

Üye
usta eline sağlık ana menü hala ingilizce ve karakter sorunu var

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
aynı uygulamanın iki aynı içeriği olacağı için pek bir anlamı kalmıyor

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Evet bazı yerler ingilizce kaldı bir kaç karekter sorunuda var telefonum olmadığından fazla test edemedim. konuda mesut aktaş arkadaşın tam türkçe çeviri var. onu deneyebilirsin
aynı uygulamanın iki aynı içeriği olacağı için pek bir anlamı kalmıyor
O zaman konuya ekleyim mesut aktaş kardeşim başlığıda değişireyim

• Beğen
Tepkiler: Jan
achambo

achambo

Üye
gelmiş sonunda çok saolun:)

Jan

Jan

Üye
Tşk ler metin Kurtlar Vadisi Pusu uygulaması diye yazsaydın :P daha çok rağbet görürdü inan :D

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

• Beğen
Tepkiler: Jan
Eduardo58

Eduardo58

Üye
:tşk: Çok güzel bir uygulama

Üst Alt