Stripped Glass Music Widget by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarxhn

tarxhn

Üye
saolsın

• Beğen
Tepkiler: najanaja

yaren_dede

yaren_dede

Üye

o modu bilmiyom walla zaten ben hala refresh e geçemedim bile :) iyi de normal widgetler refresh te çalışmıyomu

dostum bu programa zip olarak atıyorsun dosyayı sonra programdan seçip değiştirebiliyorsun widgetleri avkon modunu otomatiğe alıyor

resource-apps olarak zip yapıyoruz

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve najanaja
asigsasi

asigsasi

Üye
çalışıyor dostum maximod avkon mif paketleri mod uygulama efekt ve daha birçok modu çalıştıran programdır levent arkadaşımızın ellerine sağlık yani dll dosyası ile uğraşmıyorsun resource apps içine Birşey atmıyorsun hepsini maximod yapıyor

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

dostum bu programa zip olarak atıyorsun dosyayı sonra programdan seçip değiştirebiliyorsun widgetleri avkon modunu otomatiğe alıyor

resource-apps olarak zip yapıyoruz
haa anladım :) senin paylaştıkların o yüzden klasör içindeydi yani :) iyi de extra bişey yapılmıyo yani sadece mif i gerekli klasör içine atıp zipliyosun buna bi uyum ypmak gerekmez ki o zaman normal mif i indir zip ini klasörünü kendin oluştur at içine tamam :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
bi Klasörün içinde 3 _4 tane mif dosyası olursa

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
çalışıyor dostum maximod avkon mif paketleri mod uygulama efekt ve daha birçok modu çalıştıran programdır levent arkadaşımızın ellerine sağlık yani dll dosyası ile uğraşmıyorsun resource apps içine Birşey atmıyorsun hepsini maximod yapıyor
şimdi anladım bende mif te oynama falan yapılcak sandıydım :) konuya bi bak istersen yaren dede yapıwermiş ben anlayana kadar :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

haa anladım :) senin paylaştıkların o yüzden klasör içindeydi yani :) iyi de extra bişey yapılmıyo yani sadece mif i gerekli klasör içine atıp zipliyosun buna bi uyum ypmak gerekmez ki o zaman normal mif i indir zip ini klasörünü kendin oluştur at içine tamam :)

aynen hani ben ana dizine at diyorum program onu yapıyor
birde genelde hazıra alışık milletiz o yüzden hepsini düşünüp açıyorum konuları :)

- - - Eklendi - - -

bi Klasörün içinde 3 _4 tane mif dosyası olursa

dostum o konudakileri sende yapabilirsin rar dosyasına gir içinde resource-apps içindeki mif işini görecek

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

aynen hani ben ana dizine at diyorum program onu yapıyor
birde genelde hazıra alışık milletiz o yüzden hepsini düşünüp açıyorum konuları :)

haklısın, işini garantiye alıyon iyi de yapıyon :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede
asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler arkadaşlar dostlar :alkis

• Beğen

K0jiro

Üye
:tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...